Lugnet före stormen

Stackars Kristian har ögoninflammation. När han vaknade imorse när pappa gick upp kunde han inte öppna ögonen :(. Nu är det lite bättre, men han kunde såklart inte gå till dagis.
Idag har vi (Kristian, Oliver och jag) därför varit ute och gått samt cyklat (Kristian), varit i lekparken och gungat (Kristian) och tittat på en gräsklippare som klippte runt lekparken. Fascinerande hur intressant en gräsklippare kan vara... Det var jättehärligt väder och
Nu ligger Kristian och sover i sitt rum och Oliver sover i bärsjalen på mitt bröst, så en liten stunds lugn och ro för min del!

Man kunde tro att två barn är dubbelt så jobbigt som ett, men det känns mer som att ökningen är exponentiell och att det är ungefär 4 ggr så jobbigt. Nu har vi såklart inte riktigt hittat rutiner etc än, så det kanske minskar något (hoppas kan man ju).  Igår hade Oliver ont i magen och Kristian ont i benen, så vi satt med varsitt skrikande barn i soffan och skrattade åt eländet.
Men det är roligt också. Oliver är hur mysig som helst och Kristian är en stolt och jättesnäll storebror med massor av roliga ideér.

senare...
Nu har Kristian varit vaken en stund så vi har kollat på brandbilar på youtube. Det är väldigt poppis, tack alla som lagt ut klipp på brandbilar/polisbilar/ambulanser!

(Marie)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0