Lillprinsen växer upp!!

Det är både jätteroligt och samtidigt lite stressigt att se ens lilla killa växa upp. Han är ju lilleman och ändå håller han på att växa upp i rasande takt. Vart tar all tid vägen egentligen? Det känns som inte alltför längesen som han kom till oss och nu håller vi på att öva potträning!! Man kan föra konversationer även om dom är ganska basic men ialla fall. Han förstår det mesta man säger till honom och han är såååå duktig på så mycket.

Tiden!!! Du kan väl hejda dig lite så man hinner med va?!

Vart tog min bebis vägen?

Det kommer förvisso en annna bebis inom en snar framtid och det ska såklart bli jättespännande att lära känna honom.... ELLER HENNE?!! Vi vet ju inte vad det blir än... Jag tror att det blir en kille!

Igår var vi på profylaxkurs och nu har vi egentligen inga kurser kvar att gå innan det är dags för självaste födseln!! Vi kommer självklart att utöva profylaxen så man blir proffs på den metoden. hehe Är man ihop med en tjej som har toppat allt i sin skolväg så blir man så illa tvungen till att ace:a alla prov man får på vägen. hehe

Det är sommar hörni och visst är det underbart! Värmen är alltid med välkommen är kylan. Båten ligger i vattnet och vi har varit ute på ialla fall två turer och fått upp seglen varje gång. Jag ser verkligen fram emot en låååång segelsommar. Det är vi allt värda efter en vinter som den vi hade nu. Burr! Blir alldeles kall i kroppen bara jag tänker på den - så jag försöker att låta bli.

Det är inte jättelänge kvar nu till semestern - något man såklart ser fram emot samtidigt som man inte vill att den ska komma föör fort. Hur tänker jag nu tro??? Jo men om den kommer typ i morgon så är den ju samtidigt över sen efter 4 veckor. Ja, jag tar bara 4 veckor nu och sparar alltså lite till senare, jul eller så?!

Vill ni höra nåt sött?
Marie är i värmland nu på dammbesiktningar. Ok inte så jättesött kanske och det var inte heller vad jag tänkte på. Det söta är att när Kristian förut pratade med Marie i telefon så fick jag honom att säga att han älskar mamma. Sött! Sen när jag sa att jag älskade honom så svarade han att han älskade pappa - ja alltså MIG!! Ååååh!! Jag älskar dig pappa sa han!! Dom bästa orden man kan höra tror jag. Underbart!

Vi ska ha en allt-i-allo-fest nu på lördag och länge har det förutspåtts dåligt väder vilket ställer till det om man räknar med att bli närmare 50 personer. Det kommer att bli väääldigt trångt här inne om alla ska samsas om denna ytan. Visst det är inget jättelitet hus men ändå! Underlättar såklart om vi även kan vara ute så nu är jag glad över att det ändrats på yr.no (Den bästa väderspånaren som finns tror jag)Nu ska det inte längre regna på lördag utan vara sol till tillfälligt molnigt... LOVELY! Jag har hela tiden sagt att det kommer att bli bra även om jag innerst inne inte riktigt vågat tro på det men ändå... Nu kommer det nog att bli så med så SJÄLVKLART HAR JAG HELA TIDEN SAGT SÅ! ;)

Vad är då en "Allt-i-allo-fest"???
Låt mig förklara...
Det är just vad det låter... En fest som innefattar att jag Marie har fyllt 30 år, att jag kommer att fylla 35 i slutet av juli, att vi flyttat hit till huset, att Marie disputerat och att vi har förlovat oss. En ALLT-I-ALLO-FEST med andra ord. Vi har redan börjat med att förbereda maten till kalaset. Går inte att fixa all mat samma dag. Vi har fixat 10st pajer av två olika sorter. Vi ha fixat chivap-chi-chi (eller hur det stavas?!) En forna jugoslavisk rätt som består av kryddig grillad nötfärs, penslad av en marinad bestående av vitlök, soja, chili, salt och olivolja. Vi har tillagat 7-8 plåtar fullsmockade med såna. Vi har gjort 4 marängtårtor satser som väntar på att spetsas med grädde och bär. Vi kommer att göra några monsterpastasallader samt några kilo kycklingfiléer med en trevlig glaze för att hålla god smak!

Det kommer även att finnas lite mera tilltugg men det känns som det räcker att berätta om det nu utan att bli mätt på bara tanken va?!

Det finns självklart en hel del bilder som har tagits under denna tid och filmer och såna saker... Det bifogast inget sånt nu. Det får bli vid ett senare tillfälle. Jag hoppsa att jag kommer att uppdatera här lite oftare. Även om det var evigheter sen jag faktiskt publicerade nåt här så ser jag att det finns en hel del personer som kollar av min blogg ifall det har kommit in nåt nytt... Jag ska försöka att inte göra er besvinka för länge tills nästa inlägg..

Tack för denna gången!

RSS 2.0