Jag är en svag människa!!

Ja, jag är en svag människa!

Jag tränade på lunchen och hoppade över maten. Träningen gick jättebra och jag riktigt tömde kroppen på alla krafter som fanns där. Underbart!

Sen stod den där och riktigt kallade på mig.. KAKKORGEN med alla goda kakorna.
Svag som jag är kunde jag inte hålla mina tassar borta utan mumsade i mig några kakor. Ja NÅGRA!!

Jag är svag men mänsklig!!

Nu är det visst tårta med... Hmmmm..

Happy Friday!

Omänskligt!!

Brrrrr!! Det är för kallt där ute nu alltså. Man vet ju inte vart man ska ta vägen! Eller... jo - till jobbet men vägen hit var riktigt jobbig. Ändå är det inte långa stunder man behöver vistas ute, men det räckte för att inse att man inte är skapad för detta klimatet.

Trixade lite med headern på bloggen. Gjorde först en variant igår som jag inte var nöjd med så jag ändrade om den igen och visst blev den väl bättre nu?!


- ISKALLLLLLLT -


Manlighet?!

Vet nu att jag har en svanskota. Den gör sig påmind varje gång jag sätter mig. Anledningen är att jag åkte bob med lillplutt igår. Backen var stenhård och guppen var oundvikliga. Den hårt packade snön gjorde att vi i raketfart for nedför backen. Vi studsade på varje gupp och ja idag har jag ont i baken!

Manligt?!


Efter en trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap & sen en sovande Kristian gottade vi oss med vindruvor, lite vin och ett skollande hett bad. Ja det var så varmt att det lätt tog en minut att bara kommer helt ner i det, men det var samtidigt underbart när värmen liksom pirrade längs huden när man gled ner i badet.
Vi testade (för första gången för mig) ansiktsmasker. Lät masken sitta på i cirka 20 minuter och känslan var riktigt behaglig. Där låg vi och sipprade ett glas vin som vi delade på och avnjöt kärnfria mörka vindruvor.

Manligt?!

Vi hade det riktigt mysigt. Huden känns så len nu sen man hade den där ansiktsmasken så jag har lovat migsjälv att inte sluta upp med denna syssla. Kanske kan bli en trevlig söndagssyssla? Ett varmt bad med ansiktsmask.

Manligt?!

Miljonäääääär!!!!

Vilken dag!!

Vaknade upp av att Kristian pussade mig på kinden. Kan man vaknade underbarare?? Svårslaget ialla fall.

Efter frukosten gick vi ut i det soliga vädret och åkte bob och gick sen en promenad längs skidspåren och såg flitligt skidåkare glida förbi.

Åkte sen till Häggvik för att handla listverk till garderoben. Nu är den första garderoben nästan helt färdig och vi är supernöjda med resultatet. Storhandlade många smäckfyllda kassar mat och det kalaset gick endast på 1.500:- !!!! Hur gick det till liksom?? Eller ja just det. Vi hade ju inte handlat nåt kött. hehe Då behöver det ju inte dra iväg så mycket tydligen. Ja ja, det kändes ändå billigt.

Åkte hem och Kristian fick vila en stund innan vi fick några grannar på fika. Jättetrevligt. Det var första gången som dom var hemma hos oss. Vi skulle även få komma hem till dom sen för att se hur deras planlösningar är. Bra att se eftersom vi kommer att bygga om övervåningen en hel del nu snart.

Dom har en son som är lite äkdre än Kristian och dom lekte jättebra. Så kul! E (som är grannsonens första bokstav i förnamnet) stannade kvar och lekte med Kristian sen undertiden som vi började laga mat. (Paella som blev riktigt god). Perfekt!! Det var så kul att dom lekte så bra ihop. Detta kommer vi såklart låta dom göra om flera gånger nu. En granne tvärs över gatan liksom som Krsitian kan leka med. Det är ju enklare att ha två barn som kan leka tillsammans än ett som vill ska underhållas. Perfekt när man ska laga mat till exempel. SWEEET!

Vi fick min sambos bror på middag och det är såklart trevligt. Det var han som fick bistå med saffranen eftersom vi glömde handla det.

Skrapade fram miljonen på triss.... Eller näe!! Vi köpte inte ens någon triss. Men hade inte det varit en perfekt avslutning på denna lyckade dag??:)

Får istället dra på oss nån ansiktsmask som kan göra mirakel i huden och se på film i soffan istället. Inte fy skam det heller.

Underbar dag - underbar kväll!

Coolt vinställ

Detta vinställ var ju lite ballt! Lite hardcore sådär.

Kanske en bra present till "någon som har allt"?!



- Coolt vinställ -


Varmt välkommen??!

Saxade denna bild ur den senaste blaskan City.

En artikel om att en kyrka öppnar sina portar för hemlösa och man varmt välkomnar dom.

Är det bara jag eller känns bilden inte riktigt lika varmt välkomnande som rubriken??



- Skulle du känna dig välkommen?? -


Vi hann med...

...lite pulkaåkning efter dagis igår. Det var en av papporna som frågade om vi inte skulle åka lite med kidsen och naturligtvis åkte vi. Jättekul ju! Att det redan börjat skymma gjorde inte så mycket. Det hade ju kommit nysnö så det var riktigt trevligt i backen.

Kristian ville inte sluta utan ropade mer mer efter varje åk... hehe Inte mig emot!!

Sen kom en väninnan till min sambo på middag. Vi fixade kyklingpaj vilken blev väldigt lyckad. Det var meningen att jag skulle ha med mig som matlåda idag men jag glömde naturligtvis matlådan på diskbänken i morse så ajöss med den!

Ja ja....

Peace!

Leksak för vuxna

Slog till på en trevlig leksak för vuxna. Jag kan tänka mig att folk nu börjar tänka på något helt annat än vad det faktiskt är för pryl. Det är nämligen en mediadator och inget annat..

GOTCHA! ;)


- ASRock ION 330 HT -

Den är liten, snygg, tyst & energisnål. Lovely!!

För er som är...

...nyfikna av er så kan jag visa en bild på hur garderoben ser ut just nu..

Än är det lite saker kvar att fixa men ja, den börjar ta formt vilket är skönt.


- Nästan klar nu -

Det ska nu till en styrlist undertill, en täcklist övertill och sen belysningen som ska finnas inne i garderoben som kommer att lysa upp den sådär läckert.

Städade hemma förut. Tråkigt men samtidigt skönt att ha det gjort!!

Två bilder tagna ganska nyligen...


- Roligt att åka bob -


- Vackert bakom huset -


Lite nytt

Det knackade på dörren igår. När jag öppnade stod där en tjej som sålde strumpor. "Stödstrumpor". Detta har absolut ingenting med att dom ska forma fötter eller ben på något sätt utan är helt enkelt helt vanliga strumpor men vör varje sålt pack går en viss del till afrika i form av hjälp. Sen tjänade tjejens klass lite pengar med till sin skolresa. Ett 3-pack kostade en hundring.. Klart man ställde upp!

Det är riktigt kallt ute. Hittade ÄNTLIGEN mina långkallisar så man slipper frysa benen av sig.

Har nu byggt klart garderobsdörrarna (äntligen) och det blir jättebra!! Nu ska bara det sista fixas.. En täcklist högst upp och sen spårningarna för dörrarna längst ner. Det första är busenkelt medan det andra är lite trixigare men det blir nog bra.

Till helgen är vi bjudna till några vänner där deras son A fyller 3 år.. 3 år redan!! Snacka om att tiden går fort! Ja jisses.

I morgon kommer Kristians farmor, min mamma och vem vet - blivande äkta svärmor till min sambo? Ja ja låt nu inga fantasier skena iväg. Vi har inte snackat om att gifta oss just nu så lugna puckar nu! Ska ialla fall bli kul med hennes sällskap!

Nej dags att jobba vidare!

RSS 2.0