Dags att säga upp en 'vän'

Det är tragiskt men det måste nog ändå göras. Jag har en 'vän' som tyvärr kostar mig alldeles för mycket energi än vad han tillför. Vi växte upp tillsammans men nu på senare år har vi nog bara vuxit ifrån varann. TOTALT!

Han mindes min födelsedag och ville komma över och umgås. Visst sa jag, jättetrevligt. Det var längesen vi sågs och han har varit i japan ett tag så jag ville höra om hans resa dit.

Eftersom att han inte äter kött valde jag att vi skulle äta en kycklingpaj som är hur god som helst och så skulle vi avrunda med tårta.

När det började närma sig att jag skulle gå hem igår frågade jag honom om han ville mötas upp redan då och ta sällskap hem men han satt och kollade film på Youtube så han kunde inte då. Okej visst! Klockan var ju då inte så mycket så det var ju coolt.

Sen när jag försökte ringa honom eftersom det började närma sig middag så var hans telefon inte på. Jag väntade ett tag och försökte senare igen med samma utfall. Jag skickade ett sms och har ännu inte hört ett knyst från honom.

Middagen var jättegod men eftersom att han uteblev fick vi kvar en hel del. Visst ingen fara eftersom vi kan äta den senare. Det var ju för hans skull som vi valde kyckling och han hör inte ens av sig fastän det var hans initiativ att komma.

Har det hänt honom nåt? Nej antagligen inte, för det är absolut inte första gången som sånt här händer med honom. Han kommer helt enkelt på något annat att göra istället och gör sig då onårbar så han slipper förklara. Han struntar bara i vad man än kommit överens om.

Detta är ingen kompis! Inte enligt mig. Inte längre! Såhär beter man sig inte mot kompisar så detta är något annat.

SUCK!

RSS 2.0