En födelsedag full av...

...känslor!!

Det är min älsklings 30-årsdag idag. Denna dag tillhör helt och hållet henne!!
30 år!! Det är stort - INTE GAMMALT!! :)

Vad har jag då hittat på åt henne denna speciella dag? Ja, jag står verkligen här med svansen mellan benen nu. Eller står?! Sitter faktiskt. Jag känner mig usel som inte har någon given present åt henne. Jag har försökt ta reda på vad hon önskar sig och jag borde ju verkligen känna kvinnan jag ska gifta mig med bättre än dom flesta såklart men jag kan inte komma på nåt direkt POW som skulle vara "såå mycket hon"! SVÅRT!

Jag kommer att göra ett stopp på vägen hem för att ha med mig några saker som jag vet att hon gillar men kan inte avslöja nåt nu då hon ju kan komma in här och läsa det innan jag hinner ge det till henne så...

Sen får jag försöka komma på nåt stort att ge henne inom en snar framtid. Funderade på en spa-weekend men är ju redan skyldig henne en så det skulle ju bara bli löjligt. Ska nog komma på nåt.

Vad annars då??

Jo kan väl lika gärna avslöja att jag ska byta titel från pappa till flerbarnsförälder!! JUPPZ! Vi ska ha barn!

P E A C E !

Uselt!!

Jag vet, jag har varit skitusel på att uppdatera här. Jättemycket har hänt och vi håller fortfarande på att måla väggar, har tapetsering framför oss, ska sätta in glasen när all färg målats klart, det är en massa moment som tar mycket tid & energi helt klart.

Men det blir bra!

En sak som störde mig var när jag och pappa åkte till K-Rauta för att köpa färg och lite annat. (Lister och sånt hade vi redan köpt dagarna innan.) Jag ville ha samma färg & nyans som dom lister dom sålde färdigmålade eftersom att allt ska matcha liksom. Personalen på färgavdelningen visste inte (!!!!!) vilken denna färg var. Eh! Är jag verkligen den enda i hela deras kundbas som velat ha samma färg? Personen jag pratade med sa att jag skulle gå till brädgården och fråga dom där vilken färg som listerna har. Först tänkte jag göra det tills det slog mig att varför i %"#¤% ska jag göra det för? Är det god kundservice det?!! Varför ska jag göra deras jobb om det är jag som kund som betalar deras löner?!! DÅLIGT!

Jag gick tillbaka och nu pratade jag med en annan kille och frågade honom och han hade heller ingen aning om vilken färg deras lister hade och sa att jag skulle gå till brädgården och fråga.. Alltså samma svar som den förste odågan lämnade.
Jag frågade om han hade en telefon, vilket han hade, och frågade om han själv hade lust att ringa ut och fråga. Det var ju ändå på färgavdelningen jag skulle köpa färgen och varför ska jag springa runt i hela deras affär för att dom inte kan sitt jobb?!

Han kunde inte numret till brädgården utan frågade sin kollega (han jag pratade med först) och ringde sen och rick då reda på vilken färg jag skulle ha.

Jag kunde inte hålla mig utan frågade honom jag jag verkligen kunde vara den förste som haft denna fråga för det borde ju vara nåt som andra också behöver veta. Han tyckte kanske att jag var lite kaxig men jag tyckte att detta var riktigt dåligt.

Behövde lite andra grejer och trist nog fanns bara den första personen tillgänglig att fråga så jag gick till honom där han stod bland toalettlocken och sorterade lite (eller vad det nu var han gjorde??). Han ignorerade mig totalt i en minut tills jag frågade honom om han kunde hjälpa mig. "-Självklart" svarade han lite överdrivet och var säkert lite stött över att jag bad hanns kollega att ringa ut till brädgården så att jag skulle slippa gå den långa vägen dit och tillbaka.
Han hittade inte vad jag sökte och förklarade detta med "konstigt".

Hur kan personalen vara så dålig? Okej att det var söndag och glädjen att jobba är kanske inte på topp men det är väl knappast mitt fel?! Hade dom haft personalfest innan??

Vad annars??
Just det... Jag frågade min sambo om hon ville gifta sig med mig igår och det ville hon.. :)

KRAM!

Det ljusnar på sjukfronten!

Så var det fredag. Jag vabbar återigen och skönt nog har Kristian blivit mycket bättre nu äntligen. Han har ätit mat (även om jag fick mata honom) och han har inte längre feber plus att hans ögon är mycket bättre. LOVELY!

Pappa & M är på väg och det ska bli jättekul att träffa dom igen. Det var ett tag sen nu. Dom har inte varit här sen den dagen vi flyttade in här så ja, det är ett tag sen. Mycket har hänt här sen dess.

Vi var på Helene's Krog vid Mariatorget igår. Jobbet stod för det hela. Jag hade förbokat svärdfisk vilket jag såg fram emot och märkligt nog så var denna slut när vi kom?! Hur?! Om man förbokar nåt så innebär väl det att det ska finnas när man kommer. Vad är annars vitsen? Hmmm
Fick välja nåt annat och valde kött istället. 300g närmare bestämt. En rejäl köttbit som verkligen var smältande-på-tungan-mör. Smakade gudomligt! Orkade nätt och jämt köttbiten men klyftpotatisen blev det desto mer kvar av. Tallrikarna såg ut som serveringsfat oavsett maträtt. Man fick verkligen matlass serverade så är man hungrig så ska man välja detta ställe.

Förrätten bestod i en fet Toast Skagen med rejält med räkor. Den såg mer ut som en vanlig middag. hehe

Var man mätt efter detta tror ni? Ni gissade rätt! Tur att man inte ätit så mycket under dagen, då hade det inte gått vägen. hehe

Det är båtmässa nu i helgen vilken vi eventuellt ska gå på. Pappa kanske fick tag i friplåtat till den?! Vi får se hur tiden ser ut. Vi ska även försöka att se genrepet till finalen i Melodifestivalen. Vi får väl se vad som erbjuds utanför och om det är värt det?! Kan vara en kul upplevelse helt klart.

Happy friday alles!

Det var en något piggare...

...Kristian som vaknade idag. Han hade inte lika hög feber heller så det känns mycket bättre även för mig nu. Klart att man blir orolig när han är så hängig och svag när han annars brukar stråla av energi.

Han fick i sig en tallrik fil med äppelmos & russin med. Sen  tog han några tuggor av mackor som jag själv åt till frukost och ett glas multivitamindryck så nu har han fått i sig lite föda med. Kristian drack riktigt mycket under natten med vilket var välbehövligt. SKÖNT!

Natten till idag var inte helt smärtfri. Han vaknade och kräktes lite i sin säng så det var bara att hämta nya sängkläder och bädda nytt. Sen när han vaknade för morgonen kunde han inte få upp ögonen igen eftersom dom var igensmetade av hans ögoninflammation. STACKARS LITEN!!!

Igår gjorde jag äntligen nåt som jag skulle ha gjort för lääääänge sen - jag bokade tandläkartid. Det är verkligen på tiden nu. Dessutom har jag gått ett tag med två tänder där lagningarna faktiskt lossnat!! Inget vidare kan jag säga. Dags att åtgärda nu.

Skäms på mig! :)

Ikväll ska jag träffa jobbet. Vi ska äta middag. Min sambos föräldrar kommer för att passa lill-sjuklingen eftersom att Marie är i Lund för att trycka sin avhandling. Eftersom vårt sällskap är stort har vi redan förbeställt vad vi ska äta. För min del blev det toast skagen till förrätt och svärdfisk till huvudrätt. Svärdfisk har jag inte ätit på många år. Jag smakade det när jag var i västindien när jag gick i gymnasiet så ja, det var länge sen.

En annan trevlig sak är att pappis fixat glaset till väggen till vårt sovrum. Ja vi ska ha ena väggen i glas för att släppa igenom ljus ner i trappen och hallen som nu blir sen vi bygger klart badrummet, Kristians egna sovrum & vårt lyxiga sovrum. Ja det är verkligen generöst och kommer att bli toppen när det blir klart. Längtar!

Ha det!

Vabbar!!

Det har knappast varit lika trevligt att vabba idag som igår.

Igår var jag hemma med Kristian eftersom att han har ögoninflammation. Ja igen! Den är inte jättefarlig men han får inte gå på dagis om han har ögoninflammation så det blev till att stanna hemma helt enkelt. Marie har varit hemma några dar innan med honom så det var min tur.
Igår satt vi på verandan och riktigt gottade oss i solen. Underbart!
Idag däremot var det även feber med i bilden. Stackars liten!! Jag mätte upp 40°C vid ett tillfälle så jag gav Kristian alvedon. Han har inte velat äta i stort sett nånting idag. Jättejobbigt! Vi har bara haft en riktig softardag tillsammans i soffan. Ja, Kristian har verkligen varit jättetrött hela dan vilket man förstår om han har feber.

Jag fick i honom lite fil & flingor i morse men det vände efter en halv tallrik. SUCK!
Sen var det endast en tugga leverpastej som togs emot och några russin. Jag har verkligen försökt få i honom så mycket vätska som bara gått men det har inte varit några jättemängder. Jag gjorde några varma mackor till mig som middag/kvällsmat och Kristian ville faktiskt smaka och åt några tuggor. Han accepterade även lite lella (välling) innan han somnade senare.

Jag hoppas att han är feberfri i morgon och att ögonen ser bättre ut. Stackarn kan inte ha det lätt!

Slänger in lite bilder från den senaste tiden.


- En strålande sol rätt i fejjan! -


- Stora mängder snö -


- Snön smälter vilket vi gillar nu -


- Snötäckt fågelhus i trädet på framsidan -


- Snön knackar på fönstren på övervåningen!! -


- Inte riktigt lika mycket åt andra hållet -


- En stolt björnbroder med sin dotter, en av dom fyller 35 idag den 11/3, gissa vem?! GRATTIS! -


- En stolt mamma med sin dotter -



- Färgbild... -



-...eller som svartvit bild -



RSS 2.0