Konsten att raka sig...

...med en osthyvel!

Natten till idag gick lika smidigt som att försöka raka sig med enosthyvel!! Kristian har vaknat titt som tätt rentav hela tiden och gapat och inte velat sova. Sova ville han däremot i morse när det var dags att gå upp. Han hade väl sovit dåligt inatt antar jag... Hmmm

Det är såklart inte alls hans fel på något sätt men visst är det jobbigt när man utan att ha nåt val genomlida en natt som denna.

Lillprinsen ska fotas på dagis idag. Han var så finklädd när jag lämnade honom. Han har blivit en stor kille helt klart.

Skyndade mig till busshållsplatsen efter lämnandet på dagis för att hinna med bussen. Kom några minuter innan och väntade.. och väntade...och väntade tills jag svor över hur SL ALLTID är sena och att bussar uteblir från Rotebro när jag ska åka. Vad har jag gjort SL egentligen? I fredags var det samma sak. Då var det 2 bussar som inte kom... Man väntar ju eftersom att känslan av att bussarna nu bara måste kommer snart ökar för varje försenad minut. Man vill inte börja gå för att sen bli omkörd av bussen just som man lämnat hållplatsen. JÄVLA SL!

Just det, den där utlovade bilden jag skulle ta av soluppgången uteblev då jag kom senare och solen redan stigit upp. Inte alls samma syn kan jag lova.

Har just kastat i mig både en kopp kaffe och ett glas bubbelvatten men känner att jag behöver en ny ladding av vardera så...

Tjat ledde till...

...resultat!

Här kommer en bild från samma dag jag klippte mig. Det är ingen bra bild men typ en av få som jag hade.

ENJOY!


Brrrrrrr!!

Vinterkylan svepte genom den tunna sommarjackan jag bar till jobbet idag. Den collegetröjan jag även drog på mig var inte mycket till hjälp. Det har blivit riktigt riktigt kallt ute nu så jag antar att det är dags att plocka fram vinterjackorna.

Skönt att ha några olika så att man kan anpassa sig lite till dom varierande temperaturerna.

Snacka om att det var rent ögongodis i morse när jag tittade ut mot stadsprofilen i soluppgången. Globen bredde ut sig längs stadslinjen med höghusen och resten av omgivningen. Jättesnyggt! Borde helt klart ha fotat det. Kanske kan göra det i morgon om det ser likadant ut?!

Dom 7 dödssynderna

Plötsligt händer det... INTE!!
Vi köpte en triss förut och lät Kristian dra lotten, eller lotterna snarare.. Han grabbade tag om 4 lotter istället för en som vi hade tänkt att köpa. Hade han turen på sin sida?? Nej inte denna gång.. Eller ja, det kanske han hade men vi hade ingen tur med lotten trist nog.

Men det är spännande att skrapa dom där lotterna ändå på nåt sätt. Som man hoppas på någon storvinst. Skulle vara sjukt overkligt och fantastiskt på nåt sätt att plötsligt skrapa fram nåt overkligt. Pirrig tanke!

Fick höra av min kära sambo förut att vi blivit bjudna på maskerad om ett tag. KUL! Maskerad liksom. När var man på det senast??
Temat är dom 7 dödssynderna så vad ska man klä ut sig till tro?? Min mamma kommer från släkten Wrede medan min pappa kommer från familjen Wilde. Snacka om intressant möte va?? Det är en rolig historia om när dom skulle presentera sig för varann första gången.

Vrede är ialla fall en av dödssynderna. Ska man spela på den vägen? Får fundera på detta lite tror jag. Ska bli väldigt skoj ialla fall.

Glömde jag...

...berätta om klippningen och framförallt resultatet???

Först ska jag bara säga att frisörskan direkt frågade mig om jag jobbade med musik eller nåt sånt. Det gör jag ju ibland och jag har genom hela mitt liv pendlat mellan IT-branchen & musikbranchen. Vilken fullträff!! Hon måste vara en människokännare tänkte jag.

Jag slog mig ner i frisörstolen varpå frisörskan frågade hur jag ville ha det. Jag förklarade hur jag hade tänkt och hon svarade med att hon visste 'precis hur det skulle vara' och eftersom jag inte är någon tankeläsare så kunde jag bara hålla tummarna för att det faktiskt var så. Hon hade ju redan visat sig kunna pricka rätt på människor med yrkesplaceringen.

Men det var bara en ren tur kan jag lova för hon gjorde inte ALLS som jag hade tänkt mig... Inte ens i närheten. Det enda som stämde med min beskrivning var att håret blev kortare men hon nöjde sig inte med det. Det blev mycket kortare!! Hår som inte växer så fort var nu kapat utan ångermöjlighet och jag kände mig slaktad där jag satt och bara såg mitt hår rasera mot golvet i ett blont minne blott.

Hon frågade när slakten var avklarad om jag ville ha i vax och jag svarade 'ja' eftersom det inte såg klokt ut så kunde det väl knappast bli värre... Men det kunde det!!

Vaxet smetades i och fönen blåste mitt hår bakåt och jag började nu likna en mesig dansbandsmusiker med solrosfront. VA FAAN!! Hur mycket ska man behöva förnedras liksom?

Spegeln kom fram och hon frågade vad jag tyckte... Jag var då så chockad över vad jag såg att jag inte fick fram någonting alls. Jag nickade bara och hon drog av förklädetoch gick mot kassan.

Vadå?? Skulle jag behöva betala för detta?? Typiskt svensk som man är så klagade jag inte. Jag tvingade mig gå den där 'walk of shame' som det känns som när man går mot kassan utan att få 'rätta till' frisyren som frisörskan skapat. Jag tror ärligt att hon slagit vad om att kunna förstöra någons frisyr och få betalt för det för detta blev inte alls bra!

Folk här på jobbet har kommenterat min frisyr och alla säger att det ser bra ut, ja av dom som sagt nåt.. Ljuger dom eller är det bara jag (och min sambo) som inte ser det?! Hmmm.

Ja ja, det växer ju ut även om det inte går snabbt. Varje dag kommer det ju att bli lite längre och lite mer så som jag vill ha det.

Regnet verkligen...

...öste ner när det var dags att gå upp men var sådär perfekt försvunnet när jag lämnade huset. Tycks alltid ha just den turen och inte klagar jag över detta inte.

Hur var helgen då??

Fredagen avslutades i en glädjesfest med kollegor från jobbet och vi sjöng & lirade GitarrHjälte, åt smarrigt & drack gott tills det var dags att åka hem.
Eftersom pendeltågen slutar gå alldeles för tidigt så kändes det som att festen just hade börjat när det var dags att gå.
Självklart finns det taxi som går så länge man vill men det kändes ändå inte som nåt alternativ.
Dels skulle ju min sambo iväg på bröllop i skånelandet tidigt dagen därpå och en mycket mindre kille än mig skulle då få liv och vilja börja dagen så jag gjorde smartast i att runda av kvällen när jag gjorde.

Dessutom skulle jag iväg på ett enklare ljudjobb på ett bröllop och ratta in ljudet åt bandet. Detta visade sig bli betydligt mer tidskrävande än väntat. Strömmen gick nämligen och proppskåpet var dolt så vaktmästaren fick komma (efter en stund) och visa oss vart detta fanns.

Dom som hade kopplat ihop all utrustning hade 'smart nog' (suck) dragit allt från samma eluttag och inte alls via den anpassade el-konsoll som hade visats för dom. Inte direkt konstigt att proppen gick liksom. Det är ju ingen liten anläggning vi snackar om.

Vi fick ordning på koppleriet och fick möblera om borden lite sen vi fick dra el även från golvet där det fanns andra strömgrupper att koppla på. Intressant va?!

Kort och gott... Det löste sig ialla fall precis lagom i tid och alla var väldigt glada och nöjda. Som det ska vara på bröllop liksom!

Förstår ju att festen knappast hade blivit sådär sagolik som man annars hoppats på om ljudet & ljuset inte ville vara med.. hihi

Idag är det måndag och jag känner mig trött även om jag gick till sängs tidigt igår.

Top of the world!

Såhär ser det ut ovanifrån när man klättrat upp i mastkranen för att ta bort masten på båten. Tragiskt men det måste ju göras.
Nästa söndag tas båten upp.


Och för er män!!

Ska inte vara sån. Klart att männen där ute ska få nåt med att gotta isg åt.. Eller nåt i den stilen?! haha

 


Är inte detta underhållning så vet jag inte vad som är det! :)

Något som däremot inte är det minsta roligt är att jag ska klippa mig idag. Det ska bli skönt men jag vet inte riktigt hur det kommer att bli. Sist blev jag inte så jättenöjd på det stället och ändå går jag tillbaka... WHY? Ja, i brist på tid & utbud här i Huddinge där jag jobbar.

Håret blir ju kortare vilket jag vill så.. Håller mina tummar för mirakel!

P E A C E !

Till alla tjejer där ute...

...men allra mest till min älskling Marie!


Det är fredag - HAPPY FRIDAY till och med och NEJ!! jag ska INTE gå och mingla med Kvackar'n på Caféet. Vi ska istället festa med några eldsjälar från jobbet. Vi kommer att sjunga och lira plastgura och äta lasagne.

Det kommer att bli såå roligt även om jag inte får någon sovmorgon i morgon eftersom min sambo åker på ytterligare ett bröllop redan tidigare än mänskligt. Ialla fall för att bli 'dagen efter' så att säga. Men ingen nöd på mig. Så glad över att festa till det med kollegor ikväll.

Ska även göra ett ljudjobb i morgon vilket kan bli kul. Vi får se.

Happy Friday alles!


Kolla snyggingen!!

Snygg va?! Vi är i lekparken och gungar bla.
Hade ju såklart väldigt tur med vädret. Regnet slutade helt precis lagom till dess att jag skulle gå från jobbet. Som det öste ner innan hade jag verkligen ingen lust att knallade ca 1.300 metrarna i det från jobbet till pendeltåget, nu slapp jag det! Lovely!


2 för 1

Bilden visar helt klart att jag nu hade ett trevligt erbjudande, 2 för 1 eller 4 för 2! Två godisar hängde ju bara och dinglade. Säkert andra personer som snopet inte fick vad dom betalat för.

Så, hur tror ni att jag gjorde?? Hur skulle ni själva ha gjort??


Jobbig natt

Sömn?! Vad är det? Vem behöver det? ALLA va?! Eller? Vilka får det? Andra, ialla fall om det gäller natten till idag, och det gör det nu.

stackars lilla Kristian har inte sovit något vidare. Han har varit ledsen typ natten igenom och det var jättesynd om honom. Så ledsen!

Min sambo kom hem igår efter 10 dagars frånvaro och jag funderar på om det kan ha med det att göra?! Kristian ville ha hennes tröst istället för min och det slog honom kanske att hon inte var borta för gott utan att hon kom tillbaka. Alltså jag menar inte att han skulle vara ledsen över det men han kanske har varit rädd för det?! Jag vet inte?!

Vi skypade ju så han både fick se och höra henne några gånger. Jag pratade om mamma med honom och visade bilder. Han visade då inga tecken på att han var ledsen eller nåt sånt. Allt har varit strålande bra.

Det kanske inte alls beror på detta såklart, bara funderingar som trillar ur.

Jag hoppas att han blir glad igen snart. Att han blir sig själv.

Krya på dig gubben! Pappa älskar dig!



- En gammal bild men ändå -


Denna dag kunde ha...

...varit bättre! Ialla fall delar av den. Återkommer till det senare...

Sandlådan är nu invigd! Det var igår det skedde på riktigt!
Kunde knappast bli bättre väder än så va?! Ja alltså för att vara mitten av sept. Underbart!
Vi fick besök av den familj Kristian först växte upp i. Ska bli trevligt att träffa dom. Det var längesen nu.

Här rider Kristian på ett lejon. Detta var utanför InfraCity där Klock & smyckesmässan ägde rum. Ser ni kedjan runt bakbenet på lejonet? Var dom rädda att det skulle rymma tro?? Kristian röt som ett riktigt lejon när han satt på det. :)

Nu är det bara några timmar kvar tills jag eller vi, lilleman & jag får träffa vår älsking, min sambo!

Hon har ju varit på konferens i Japan i 10 dagar och saknaden har naturligtvis varit stor. Vad ska man fixa för middag till oss ikväll tro? Vad är en tjej sugen på som ätit japanskt den sista tiden? Sushi?? Knappast va?!

Funderar på lasagne men det är inte helt bestämt ännu.

Kristian har kommit på att man kan bubbla eller snarare gurgla det man dricker ur glas. Han har gurglat upp en massa mjölk i pannan nu och skrattar som bara den. Han spiller inte en droppe men ja, rena golv kan ändå innebära lortig kille. Roligt att se & höra dock!

Klock & smyckesmässan var ingen större hit. Det var säkert trevligt där och så men inte för mig. Kristian var verkligen på dåligt humör och protesterade på ALLT! Folk försökte ge honom godis men ikke, heller inte festis eller nappen ens. Allt kastades i ren vredesprotest och han hördes gott och väl i hela mässhallen.
Jag kände att det var lika bra att åka hem igen och få den lille att vila lite, uppenbarligen började han bli trött.
Det var då jag backade på den där dolda stålställningen som skulle skydda träden. Den syntes verkligen inte från förarstolen. Skydda träden!! Bilen då?! SUCK!


Plötsligt händer det, eller?! SKIT!!
Vad mer kan gå åt helvete idag tro?

Fick en komplimang på Kristian frisyr när vi kom till mässan. Jag hade faktiskt saxat honom lite precis innan vi åkte. Han börjar bli så väldigt långhårig nämligen så jag tänkte. Fan, jag gör ett försök. Min sambo får städa upp frisyren sen för den är inte helt klar. Men den funkar för nuet. hehe Konstigt?! Jag vet!

Nej nu ska vi passa på att gå ut i det fina vädret igen och njuta av solen, hålla jävligt låg profil och hålla oss undan trubbel & tråkigheter.

P E A C E


Jag = Hjälte!!

Det var antagligen självklart för honom samtidigt som jag själv var helt ovetande om det. Där jag stod på toaletten på nedervåningen (ja jag står oftast) och slog en morgonbåge rakt ner i vattnet som omgavs a toalettporslinet. Jag drömde mig bort för ett ögonblick och avbröts ganska tvärt av ett 'ploppande ljud'.
Jag tittade ner och såg hur en barnahand drogs tillbaka mellan mina ben och nu fanns även något som inte alls hörde hemma i toaletten - nämligen en leksaksbil av plast.

Jag slöt mina ögon och tänkte orena tankar och Kristian tittade på mig med ett jätteflin. Jag visste ju att det inte bara var vatten i toaletten, det hade jag ju själv sett till. Vad göra?!

Jag visste direkt att det inte skulle vara någon bra idé alls att försöka spola ner plastbilen. Det skulle bara innebära en ännu värre katastrof i form av stopp i avloppet. Nej den tanken avslogs lika snabbt som den hade kommit.

FAAAAAN!!!

Jag tog en rejäl bunt toapapper och liksom skjöt ner handen i toaletten för att redan på första försöket få ett bra tag om bilen och ta upp den.
Detta var min tanke och det blev även verklighet glädjande nog! En riktigt hjälteinsats!

Lika snabbt kastade jag ner bilen i handfatet och satte på så varmt vatten det gick och öste på med flytande tvål så det löddrade upp sig. Det fick spola en stund tills det kändes som att bilen blivit ren igen.

Jag hade inte fått en endaste liten gnutta till kiss på mig ens! SUCCÉ!!

Okej nu hade det såklart inte varit hela värdlen om det kommit lite kiss på handen men just tanken på att stoppa ner händerna i en toalett är något som jag verkligen inte har på någon lista över saker att testa innan jag dör.

USCH!

Kommer Kristian nu att göra om detta tro?? Ja helt säkert. Detta var knappast sista gången. Det kan jag inte tänka mig, men (!!!) nästa gång ska det INTE bli min tur att plocka upp dåvarande föremål. Jag hoppas på min sambo! hehe

Happy Friday Alles!!


Han fick sin alldeles egen...

...sandlåda!!

Titta vilken fin sandlåda Kristian fick av mormor och morfar. Jättefin verkligen och som det kommer att grävas i den!
Föralltid sand lakanen nu tro? Ja antagligen. hihi

Ett rejält gträvarbete gjorde vi. Nu har Kristian (eller någon annan grävare) ungefär en halvmeter sand att gräva sig ner i innan han når botten. Det ska väl räcka till ett tag hoppas vi.

Morfar hade med sig ett rejält lass sand och vi snrattade lite över hur överdrivet det först verkade. Det visad esig en precis räcka till i den enorma gropen. PERFEKT! Som alltid!! ;)

Idag ska vi inviga denna sandlåda som förhoppningsvis kommer att ge El Kid'o många roliga timmar framöver.


Porrfotograf?!

Titta! Porrbild? Gissa vad jag jobbar med? Blir inte längre förvånad över vilka prylar som kommer in som ska plåtas längre. hehe


Han totalvägrade!!

Var till BVC igår. Dels för att ta nya mätningar på El Kid'o och dels för att se hur det nya BVC såg ut där även vårdcentralen ligger. Kan väl vara bra att känna till nu när man planerat att bo där vi bor ett antal år framöver. Oj så vuxet det där lät då!

Kom dit precis lagom. Några minuter innan vi hade bokat och Kristian såg genast en åkbil som han hoppade upp på och åkte omkring som en galning i väntrummet. Han älskar saker som man kan åka omkring på helt enkelt. Ja såpass mycket att han totalvägrade att följa med in till sjuksystern utan den. Han protesterade värre än någonsin och sjuksystern förklarade att det var just därför dom inte brukade göra kontroller på tvååringar - för att dom just har sådan stark och egen vilja. Jahapp!

Men till slut kunde vi genomföra mätningarna och allt såg mycket bra ut. Han följer sina kurvor. Vi fick en ny flaska AD-droppar och sen behöver han ju inte något tillskott av dessa mer.

Han är ju stor pojke nu.

Tack tack!!

Söndagen (jag vet att det är sent att berätta om den nu men iallafall) var riktigt underbar. Tack IBM för inbjudan till Grönan. Tack för åkbandet, tack för att det inte var några köer till karusellerna.

Att slippa stå i kö för att åka karusell är just så som det ska vara för den ultimata upplevelsen! Ingen trängsel och bara glädje! LOVELY!

Tack björnbrodern för att du har kontakt med IBM!
Vi hade trevligt sällskap. Kristian sken upp som solen när han fick syn på karusellerna. Han ville genast åka! SÅKLART!
Han blev dock ledsen varje gång åkturen var över eftersom han trodde att det inte skulle bli nåt mer åkande då. Jag förklarade gång på gång att vi genast skulle vidare till nästa karusell och det förstod han aldrig förräns vi faktiskt klev på den. Då var det glädje igen tills den åkturen var över.. hehe Så det kan va!

Försökte mig på dom där förbaskade basketbollarna igen utan att lyckas sätta den jävla bollen i den förminskade korgen. Att det är lågt till tak så man inte kan kasta i en hygglig båge är helt klart uträknat!

Min polare mr M lyckades dock att sätta en boll och generös som han alltid är gav han bollen till Kristian. Tack M!! Kristian ville först inte ha den, eller ialla fall inte visa att han ville ha den. Men sen när vi kom hem var den det enda han lekte med den kvällen och följande morgon. Han älskar den stora basketbollen. Vi rullar den fram och tillbaka mellan oss och han tycker det är såå kul.

Men men...

Vi spelade även på chokladhjul för alldeles för mycket pengar för att det skulle vara värt vad man kunde vinna men min björnbroder A vann till slut storvinsten. Generös som även han alltid är gav han mig 5 chokladkakor.. Weee!! Smällde i mig en hel igår kväll i bara farten.. INTE BRA!! INTE BRA ALLS!! Men gott.. *s*

Vi hade tur med vädret och slapp regn även om himlen lite längre bort var kolsvart bokstavligen talat. Det såg riktigt illa ut.

Åkte Insane 2 ggr och det snurrade aldrig riktigt som förra besöket till Grönan. Kul åktur ändå även om det är över på ett kick! Åkte även Tilt samt några andra bergisar och uppskjut. Fan va roligt det är ändå med dessa karuseller.

Adrenalinkick - JATACK!

Jag älskar...

Fick en såndär underbar inbjudan till kräftskiva igår. Älskar såna!
Det blir några vänner plus jag & lilleman, härligt!

min sambo är ju på väg till fjärran östern då så hon missar detta trevliga ögonblick. Jag antar att hon inte bryr sig sådär jättemycket ändå med tanke på att dit hon åker (Japan) har dom det väldigt mycket varmare än vad vi har det här just nu. Sen är det ju alltid kul att uppleva nya platser, nya kulturer och komma bort ett tag. Jag avundas henne på detta.

Nu ser jag fram emot den där kräftskivan!

Nu kommer...

...den!

Är den inte vacker? Nej för i helvete, det är ju en SL-buss. Även om man bara ser den som ett kommande sken så vet man att den aldrig kan bli i närheten av det ord vi valt att uttrycka 'vacker'!

Har precis duschat. Gick upp lite extra tidigt för att hinna med det. Det var såå värt det!
nej nu hinner jag inte skriva mer. Måste lyssna vidare på ljudboken. DaVincikoden. Nej har inte lärt den. Km jag har sett filmen. Eller?! Minns den faktiskt inte så...
Boken är riktigt bra. Ja JAG VET! ALLA ANDRA I HELA VÄRLDEN HAR LÄST DEN!!
Jag tar den nu, ok? :)


När saknaden efter...

...bilder blir som störst!

Oj! Har jag missat att publicera bilder?? Mhmmm... Okej dessa är tagna under försommaren så det är ett tag sen med andra ord... Har en drös till som kommer in senare...


- På badstranden -

- Alltid skoj med hink & spade -

- Vacker dimma över golfbanan -

- Sommarkille -

- Balansgång -

- Kristian har 2 skottkärror, vi har 1 -

- MUMMA!! -



- Svanfamilj -

- Kusinen Eric -



- Såå roligt att rida på ryggen -




- Eric & Clara provar påAllsång på Skansen scenen -

- Sagostund med farmor & kusinen Clara -

- Syster med barnen -

- Morgonlek i Kristian's lekrum -

- Clara provar hänggungan -

- Kristian provar på olika sysslor -

- Bensinstopp?? -

- Kusiner -

- Mmmmeloooon! -

- hahaha -

- För liten eller för stora?? -

- Glader -

Jag = 'en såndär sportkille'

Fick en komplimang av en kollega från jobbet igår just som jag skulle knalla bort mot pendeltågsstationen. Hon stannade bilen och vevade ner rutan och frågade mig om jag ville ha skjuts till stationen (vilket jag ville) och påpekade att hon frågade eftersom att jag var 'en såndär sportkille' som antagligen vill gå så mycket som möjligt. hehe

En sportkille kan jag gärna vara! :)

Höll på att slita ut mina öron till roten idag när jag trist nog hamnade bakom en såndär brud som inte kan göra något utan att prata i telefonen. Brutta förresten är fel ordval. Hon liknade inget som har med brutta att göra!
Hon ringde genast upp ny person när samtal efter samtal avslutades. Varje samtal handlade om pengar. Inte att hon jobba med ekonomi eller så för det förstod jag gott och väl. Hon skulle tjäna 40.000 hit och 40.000 dit och sen skulle hon tvingas betala 20.000 för nåt men det var det tydligen värt och sen skulle hon betala 10.000 för spa med några jobbkollegor eftersom dom slitit så hårt att alla nu fått magsår.
Hon pratade högt nog för att alla i hela den tågvagnen skulle höra henne... Jag satt precis bakom. Hade jag suttit framför det där förbannade munhålet så hade jag säkert fått whiplashskador av ljudnivån. SUCK!

Lämnade lilleman på dagis idag vilket gjorde att jag inte kom till jobbet förrän kl 9.15. Missade frullen men min kollega ordnade så att jag fick en macka och sparad juice. LOVELY!!TACK!

Han hittade även en grym version av Toto's Africa. Karl Wolf's Africa cover är grym! Snygga körstämmor!! Sök på honom i Spotify och lyssna vetja. Skulle vara en skön cruise:a omkring i lyxig cab en härlig sommardag helt klart. Mmmmm...

Nu är det bara timmar kvar till konferensen.. Ska bli kul. Ska bli riktigt kul! Nu kör vi!

Döden!

Jag möter döden varje vardag. Döden. Jag kallar henne så, iallafall för mig själv. Hon har nämligen ett totalt livlöst ansiktsuttryck, konstant.
Hon åker samma buss som mig på morgonen. Hon kliver på hållplatsen innan Rotebro stn för att hoppa av ca 200m senare. Det tar henne garanterat många gånger längre tid att stå och vänta på bussen än att gå den korta sträckan. Nu tvingas bussen stanna där för henne kl 06.09 varje vardag.

Döden har inga benskador vad jag kan se. Hon haltar inte. Tror att hon hittar till stationen hemifrån. Först passerade döden aldrig mig i bussen. Hon gick in och satte sig alltid snett framför mig, oavsett vart jag satt, men nu har hon börjat passera mig. Man känner riktigt hur kylan drar fram längs hennes väg.

Döden - du skrämmer inte mig!

Ångest!!

Satan va svårt det ska vara att skriva det där brevet till Kristians biologiska mamma. Jag ska ju regelbundet skriva brev som berättar om Kristian's utveckling & uppväxt och allt som händer i hans liv.
Jag har skickat ett brev tidigare och de tär dags nu för nästa men det är väldigt svårt eftersom jag inte har någon annan kontakt med mamman. Jag  vet inte ens om hon läser de brev jag skickar till henne. Om hon vill läsa eller om det blir extra jobbigt när brevet kommer.

Jag valde att inte skicka med några bilder i det förra brevet eftersom jag inte visste om hon ville ha några. Jag förklarade att hon såklart kunde få om hon ville och att hon såklart får träffa Kristian om hon vill det. Jag har inte fått något svar ALLS om deteta. Jag vet inte ens om hon öppnat brevet jag skickade henne eller inte.

Jag intalar mig att detta är hennes sätt att hantera detta på. Jag förstår att det är jobbigt för henne. Det måste det ju vara. Hon har lämnat bort det bästa som jag någonsin fått uppleva och vara med om - KRISTIAN. Hon har aldrig sett honom (vad jag vet). Hon var nedsövd under hans akuta förlossning och valde sen att aldrig besöka honom.

Hon har säkert sin anledning till allt detta även om det för mig är väldigt svårt att förstå. Men det är kanske det enda sättet för henne, för att klara av något sånt här. Det är vad jag tror. Absolut avskärmning!

Jag kommer ialla fall att skicka brev till henne som förklarar om Kristian och kommer inte att skicka med bilder då detta kanske bara är jobbigare för henne. Självklart förklarar jag igen att hon kan få bilder samt träffa Kristian om hon vill. Jag markerar breven utanpå att dom innehåller information om Kristian så att hon får en chans att öppna dem förberedd på detta.

Hur kommer det att bli sen om några år om situationen fortfarande är densamma?! Hur kommer Kristian att reagera på detta? Självklart kommer han ju att fråga om detta även om han har en mamma. Min sambo är alltså hans mamma idag. Det har hon alltid varit och kommer förhoppningsvis alltid att vara. Hon är toppen min sambo, på alla sätt!! Kristian kan inte få en bättre mamma! Jag hoppas att hon vet om detta själv.

Hur förklarar man detta för Kristian? Han kommer ju inte att märka någon skillnad men familjebiten är ju viktig för alla. Vart ens rötter kommer ifrån och allt det där. Jag hoppas att Kristian kommer att få träffa sin biologiska mamma om han vill det.

Jag har ångest!! Vad ska man ta sig till?

RSS 2.0