Den sista tiden...

...har varit händelserik!!

Här kommer återigen en ny klick med vad som hänt sist atiden. Det är mycket som har hänt och det når inte hela vägen fram tills dagsläget!! Se datum & klockslag för när det skrivna hände. (Står i kursiv text).



torsdag 28 maj 13:44

Nu bär det av mot d

Nu bär det av mot den gamla lägenheten för att fixa till hål & skavanker. Vi har målat i huset till nu och sen ska vi fortsätta när vi kommer tillbaka. Men nu får det allt bli lunch!

---

torsdag 28 maj 20:18

Stracciatella

Detta är verkligen njutning i en plastförpackning! 5% det yoghurt med chokladflarn.

Nån som kom på det får med 'Vad händer om jag korsar choklad med...'!

Try it!

---

fredag 29 maj 00:42

En latte i skogen?!

En latte i skogen?

Ja varför inte? Vi har just målat det första lagret på vår gröna fondvägg i vardagsrummet. I morgon smetar vi på det andra lagret och sen kommer stripesen. Vi har även målat lattefärg i matsalen och håller fortfarande på att välja tapet. Jag är typ klar vilken jag vill ha, måste bara se till att få med mig min sambo på samma spår.

Det kommer att bli SKITBRA! Det är så kul, men jobbigt!

Kommer att sova bra även i natt.

Have a good one!

---

fredag 29 maj 10:29

Merjobb!!!

&$@#%&!!!

Hatar fan merjobbm! Vi skulle vara extra duktiga med att spackla skavarna och såg idag till vår stora besvikelse att detta var en stor miss! Spacklet syns igenom lång väg och nu tvingas vi alltså att tvätta bort spacklet. Sucko!!

Happy fuckin' merjobbsFriday!

---

fredag 29 maj 18:01

Så duktig så!

Titta! Kristian hjälper till att kratta. Duktig pôjk det som det heter på värmländska.

Ikväll ska vi grilla, bara min sambo kommer hem från ridningen. Happy friday!

---

fredag 29 maj 20:22

Godnatt säger Kristian

Godnatt säger Kristian och ligger och kramar om Maja, hans lilla gosekatt.

Jag och min sambo håller på att grilla under tiden.

Underbart väder! Hinner man segla i morgon kanske??

Tanken lockar helt klart!

---

lördag 30 maj 01:34

Vi tapetserar nattetid

Mönstertapet för 80 spänn metern nattetid av två som ej gjort mönsterpassning innan. Inga problem alls! Vad är det egentligen som ska vara svårt med detta?

Och JA, min sambo fick den tapet hon ville ha. Jag gav efter till slut. Men detta blir fett helt klart! Älskar hur det blänker om blommorna från vissa vinklar. Grymt snyggt! Grymt rätt!

Kram!

---

lördag 30 maj 03:26

Just nu är jag 2 sa

Just nu är jag 2 saker...Trött men framförallt JÄVLIGT nöjd över tapetseringsresultatet. (oj! Hänga-gubbe-ord där!)Dags att knoppa. Ska ju upp och leka med lilleman om några timmar. Sleep tightzZzzZzz

---

lördag 30 maj 14:05

Storleken har betydelse!

Storleken har betydelse! Iallafall när det gäller att nå ner till tramporna. Lugn killen, snart når du ner! Du får äta ordentligt med mat först bara.

---

lördag 30 maj 22:24

För sent??

Vad säger ni? För sent för att grilla nu? Vilket som så har vi haft fullt upp och nu börjar allt hamna på rätt plats i vårt kära hus.

Ska bara måla lite effekter på tapeter i vardagsrummet sen så blir vi klara sen. Eller nästan klara. Listerna ska snyggas till snart med.

Gott det ska bli med grillat nu.

Ha en toppenkväll alla!

---

söndag 31 maj 00:02

Mina ögon gick i kors!!

Hade tänkt måla det sista ikväll men min sambo sa att vi skulle lägga oss istället eftersom att jag nästan somnade vid matbordet. Jag är verkligen supertrött!
För få timmars sömn dom sista nätterna.
Kram

---

söndag 31 maj 11:11

Sista svängen

Titta vilken utsikt vi hade och som vi nu lämnat. Vi rensar det sista nu i gamla lägenheten. Skönt att göra ett ordentligt avslut.

---

söndag 31 maj 20:02

Vissa dagar är bara

Vissa dagar är bara för härliga. Idag är just en sån dag. Inte nog med att det är mors dag (vilket i och för sig inte ALLS gynnar mig), det är även min sambos lillebrors födelsedag!Detta gynnar mig eftersom det innebär extra gott käk för oss alla! Det är förvisso bara han som får paket men maten känns som en seger bara den.

---

måndag 1 juni 07:03

I hate U!

Inombords exploderade jag!!
Igår när jag gick till pendeltågsstationen för att handla ett 30-dgrs kort möttes jag av en obemannad lucka. Typiskt!
Jag väntade ca 15 min utan att någon personal kom. När tåget mot city kom hoppade jag på det för att köpa kortet i Norrviken istället. Kom fram men även här sätt den där förbannade 'Passera skylten', men med den stora skillnaden att här fanns faktiskt personal! Hela 3 st SL-anställda fanns där och alla ignorerade mig lika mycket. Tålmodigt väntade jag på att någon skulle hjälpa mig i lätt en hel minut utan resultat. Sen hörde jag den där inne som skulle vara tjej fråga om hon skulle fråga mig vad jag ville och hörde den där vidriga idioten svara henne 'Äh han kan gott vänta, vi har ju skylten.'!
Det var då det brast inom mig och jag genast förvandlades från lugn medmänniska till jävligt irriterad gaphals. Sånt tål jag bara inte!
Bestämt knackade jag på glaset till buren och med höjd röst frågade jag om någon faktiskt kunde svara på en jätteenkel fråga TROTS den där jävla skylten. Idioten öppnade luckan utan att titta på mig och svarade att jag minsann skulle läsa skylten och förstå att dom var upptagna.
Jag förklarade att jag bara ville veta om jag inom det närmaste skulle få den stora äran att köpa ett 30-dgrs kort och hinna med det väntande tåget som skulle komma om 5 min. Idioten svarade bara att dom var upptagna.. Med det var bara en av dom som faktiskt gjorde nåt där inne i baren. Dom andra pratade bara alldagligt med varann. Han hade stängt luckan igen och jag rankade på igen, ännu hårdare såklart för att få uppmärksamhet igen. Va fan liksom!!
'ÄR NI NÅN JÄVLA APBUR FÖR OSS ANDRA ATT BARA KUNNA GLO PÅ ELLER FINNS DET NÅT MEDMÄNSKLIGT I ER?!! Frågade jag med mycket höjd och bestämd röst. Idioten förklarade att kvinnan om en stund skulle hjälpa mig och hade jag möjligtvis inte nåt 'Accesskort' som jag bara kunde ladda? 'Eh Jo! Det är ju därför jag tar upp min tid vid er jävla bur här förstås! NEJ jag har inget Accesskort.'. Det väntande tåget kommer snart och det ska jag med. Vem hinner hjälpa mig? Tonen på idioten blev nu jättevänlig och serviceminded som om det skulle glädja mig nu!
Han började nu förbereda för att jag skulle få köpa det förbannade kortet och nu rullade tåget in. Fan!
Jag betalade och vad som kändes som en evighet var den tid när han skulle få fram mitt kort. Snabbt sög jag tag i det och med ilfart rusade jag mot dom stängande dörrarna, men jag hann!
OTROLIGT hur SL tycks hitta sin personal där andra kastar dom. Jag blev verkligen skitsur över hur jag blev behandlad. Egentligen betalade jag aldrig för min tillbakaresa eftersom jag beställde kortet från idag men för mig tog detta bara energi och det är för mig mer värt!
SL - I hate U!!

---

måndag 1 juni 10:58

Strömavbrott

Var det några fler som drabbades av strömavbrottet igår? Allt slocknade poff (precis så som det brukar vid strömavbrott) och hela gatan aktiverades. Det blev en riktig grannträff där alla hade ett samtalsämne gemensamt. det var upptaget att komma fram till Sollentuna enerig för att få information om strömavbrottet.

Mitt största bekymmer var att jag hade dåligt med batteri i min mobil och det är ju den jag har som väckarklocka. Det var även dåligt batteri i den laptopen men den skulle klara sig 33 minuter såg jag. Kopplade mobilen till den och laddade upp så mycket jag kunde via USB-kabeln. Smidigt!

Strömmen kom igång igen ungefär vid nattetid och larmet i grannkåken drog igång med ett eländigt tutande!! Grannfamiljen var bortresta så jag såg vår käre granne från huset mitt emot komma skyndandes för att stänga av larmet. Han var väl jour vad jag kunde förstå.
Larmet tystnade INTE och grannen kom skyndandes från huset mot sitt egna i en tur-&-retur resa för att antagligen ha nån fusklapp på larmkoden. Alarmet tystnade...

Jag vaknade av mitt alarm och gjorde mig i ordning för att åka till jobbet. En ny dag skulle precis börja...

---

måndag 1 juni 12:36

Mina kollegor är un

Mina kollegor är underbara! Dom lät mig gå lite tidigare idag. Vi hade ändå inga jobb åt oss alla så dom lär inte få det jobbigt resten av dagen. Själv åker jag till båten för att för första gången i år ÄNTLIGEN få sätta segel och åka ut i det härliga vädret på mälaren. Lovely!! Gäller att passa på när det ska bli regn resten av veckan.

---

måndag 1 juni 15:41

Detta är livet!

Detta är livet!!

---

måndag 1 juni 18:04

Detta är jag just nu!

Detta är jag just nu!

---

Sådär... Det var en bit på vägen om vad som hänt sista tiden.. Jag har allt sparat men det får komma lite då och då.. Håll ut! :)


Catch-up del 2

måndag 25 maj 09:02

Semester = ledighet? KNAPPAST!

Semester = ledighet? Knappast!!

Semester innebär slit, ryggont, svett, öm i kroppen och mer slit.

Kort och gott; renovering!

Dags att ta ett ordentligt tag om sandpappret och fina till väggarna.

Kram på er!

---

måndag 25 maj 19:07

Va e de??

Titta så snygg och stor Kristian blev när han igår klipptes av min sambo. Jag reagerar fortfarande varje gång jag ser honom över att alla hans lockar är borta. Skönt med kortare friss nu när sommaren är kommen.

Vilken underbar dag det har varit. Eller inte!!

Vädret har varit toppen men utan glädje för oss som stått inomhus och skapat väggar. Suck!

Nu är det lilla rummet dock klart att målas. I morgon blir det nästa rum.

---

tisdag 26 maj 14:54

Renoveringen fortsätter

Nu målar vi väggar & tak. Har varit och lånat ett gäng tapetböcker med prover. Det finns så sjukt många snygga tapeter! Svårt!!

---

tisdag 26 maj 22:59

Nej det är inte färdigt än!

Det tar fan aldrig slut på kartonger att packa upp. Kartonger fyllda med saker som vi har haft 'vardagsgrejer' i. Hur har vi hunnit samla på oss allt detta?
Målandet gick riktigt bra. Ska se i morgon om det behövs ytterligare ett lager färg eller inte! Har även spacklat väggarna och spacklet tog slut när det var pyttelite kvar så jag får ta det i morgon.
Klurar fortfarande över tapetvalet. Det är jättesvårt ju! Vill att vårt matrum ska utstråla pampig lyx på nåt sätt. Vill ha en mörk fondvägg. Kanske svart med blänkande silver eller guld. Kanske mörk guldbrun med ljusare guldigare mönster? Som sagt - svårt!!
Har inte internet heller så man kunde leta inspiration. Visst har jag internet i mobilen men nej, behöver nog inte förklara varför det inte är så värst passande va? (Ok, för liten skärm)

---

onsdag 27 maj 11:04

Nästa ut på listan...

...är vardagsrummet! Ner med tapeterna och sen slipa och resten. Det är jobbigt men det blir jättebra.

---

onsdag 27 maj 16:12

Hjälp!

Help us! Svårt att bestämma oss. Har är endast två av alla tapeter vi funderar över. Av dessa två skiljer sig priset ca 600kr/rulle men det spelar ingen som helst roll.

Vilken är snyggast? Bilden är tyvärr rätt kass.

Tapeter ska vara fondvägg.

Vi har köpt färg till vardagsrummet, 'Kaffe Latte'. Ska även köpa nån ljus limeaktig färg till köket. Vad tror ni? Funkis??

---

onsdag 27 maj 20:01

Jag gör högar av g

Jag gör högar av gräs. Jag fick ett ryck och sög tag i gräsklipparen och började snagga gräsmattan och när jag nästan var klar fick jag ett 'Du krattar väl med?!' i ansiktet. Hehe Vågade inte säga nåt annat än självklart så nu står jag här med krattan och gör högar med gräs. Härligt med trädgård men måste vara fuckin' lovely med trädgårdsmästare. Hehe

---

torsdag 28 maj 00:58

Vi fuskar!

Såhär ser det ut när man fuskar. Istället för att slipa tills händerna blöder och svetten forsar av en valde vi en täck-tapet som döljer ojämnheter. Man slipper alltså spackla! Men man får såklart tapetsera istället så man slipper inte undan från allt jobb!

Kristian sover sen länge nu! Hade inte alls varit dumt om man själv fick sova snart.

Kram!

---

torsdag 28 maj 02:44

Sleten som få

Nu är jag jättetrött och ska nu äntligen lägga mig. Som vi har slitit idag, sömnen är väntad.

GodnatzZzyZzzt

 


Catch-up!!

Nu kommer jag att publicera den senaste tidens uteblivna händelser. Det är MYCKET!!
---

onsdag 20 maj 09:05

Om en timme...

1 timme kvar!!
Sen ska jag ha det där lönesamtalet. Läste av en ren slump mitt horoskop i Metro och där stod att jag skulle passa mig att vända kappan efter vinden då det kunde bli en dålig vändning för min del. Hmmm

Efter denna halvdags jobbande ska jag hem och snabbpacka det lilla jag behöver för min resa till Karlstad. Jag ska ta med mig ett jättestort släp som jag hyr på Statoil. Får man köra det största släpet dom har tro med vanligt B-körkort? Hoppas det! Det stog inget om det ialla fall på deras webbsida.

Skittrist att köra så långt med släp. Ja både fram & tillbaka!! Varför hyrde man inte 'one-way'??? Hmmm

Är helspänd över hur min lgh ser ut i Karlstad. Idioten som nu hyr den har ju bara poff dragit. Lämnat kvar räkningar som jag tvingas ta itu med. Varför skulle han ha flyttstädat? Har han ställt till med nåt mer tro? Vågar man öppna dörren till vad som kan bli en jättechock? SUCK! Rickard för i helvete - hur kunde du vara så slarvig när du hyrde ut din lägenhet utan någon säkerhet?!

Varför ska man alltid tro det bästa om alla??

---

onsdag 20 maj 11:38

Lönesamtalet gick...

...sådär. Det var svårt att göra nåt på lönerna just nu och det förstår jag. Jag fick ju en löneökning nu ändå men det gick just nu inte att pressa upp den mer i dagsläget men vi ska träffas igen efter sommaren för en utvecklingsplan som kan leda till ökning av lönen.

Det kändes riktigt bra ändå. Det var en nyttigt samtal och nu har jag ju fått mig det där snacket.

Det är inte lätt att vara bitter när man har ca 30 min kvar på arbetsdagen för att se vara ledig resterande av veckan PLUS nästa vecka.

Bitter... Nej jag har verkligen ingen anledning till att vara bitter!
---

onsdag 20 maj 13:52

Onyttigt = GOTT!

Detta är kärlek på kalori-vis! Klippte mig precis, behövde nåt tröstade efteråt. hehe
---

torsdag 21 maj 00:31

Mamma <3

Är hos mamma. Vi har klunkat lite rött och snackat. Hon bjussade på lax och jättegod sallad med gött bröd och brie och åter igen.. rött vin till.. Mums!
Man blir typ alltid behandlad som en liten prins när man är på besök.. hehe MAMMOR!!

Har varit uppe på deras vind och kollat in alla deras mattor som dom just nu inte har plats för. Det är 'äkta' mator tydligen. Var är egentligen skillnaden på en äkta matta och en fejkad? Båda finns ju och båda är tillverkade av nåt tygaktigt material. Hade det varit en bild på en matta hade jag blivit skeptisk såklart men för mig är ändå en matta en riktig matta. Har kanske sagt detta förr men förstår inte allt detta hysteri om 'äkta' mattor. Ja ja, nu har vi några som jag tar med mig hem ändå.

Har även fått lite andra prylar.. Eller inte så liter om man tänker efter men jag går inte in på det just nu men det är MAJOR kan jag säga.

I morgon bitti börjar jag att rensa ur allt samlat på vinden för min lgh. Ska bli riktigt intressant att se hur min lgh är. Om idioten har gjort några skador samt hur han har lämnat allt. JÄVLAR SÄGER JAG BARA OM HAN SKADAT NÅT!! Nåt sånt kommre jag ALDRIG bara låta gå förbi mig. HELL NO! Det skulle innebära KRIG!

Mamma var urgullig förut när hon erbjöd mig att stå för flyttstädningen (som hon lejer bort åt någon städfirma) eftersom att jag själv inte har någon möjlighet att flyttstäda efter någon annan. Det är just tidsmässigt som det strular till sig med det för min del. Hmm eller ja, jag skulle inte ha någon större lust att ta hand om någon annans skit heller så.

Jag är riktigt trött på hur idioten har betett sig. Att han bara ignorerar mina samtal och sms. Att jag märker att hand tele varit på vissa stunder (såklart utan svar) och sen avstängda igen senare. Men jag kommer på nåt sätt att få tag i honom. Jag har en kontakt som gör detta möjligt.
Rätt ska vara rätt. Han kommer att få stå för allt som han lämnat efter sig. Allt från dom elräkningarna som han bara struntat i att betala till kostnad för ev. flyttstädning och allt annat som han kostat mig. SUCK säger jag bara. Va trött jag blir på idioter! Världen är fylld av dem dessutom..

---

torsdag 21 maj 09:03

Sola i Karlstad??

Inte just nu iallafall. Sitter och väntas på en frukostätande bärhjälpare. Dags att röja bort allt från vinden.

---

fredag 22 maj 23:55

Förlåt! Haft svårt att hinna med bloggen!

Det har varit en lång dag som bara har gått ut på flytten. Vi har packat grejer och fixat i huset. Det har varit mycket men samtidigt kul.
Fick tag i idioten som hyr min lgh's föräldrar. Lovely! Nu kommer han inte undan! Dom skulle se till att jag fick vad han är skyldig mig för uteblivna betalningar. Skönt!
Bra att allt verkar lösa sig.
Sista natten i detta hem! Overkligt på nåt sätt!
Natti-natt

---

lördag 23 maj 09:27

Vi flyttar

Rörigt värre! Precis på som det brukar vara vid flytt. Det mesta är packat och redo att hivas in i kärran.

Nej ingen dyrbar tid får gå förlorad. Dags att fortsätta packandet!

---

lördag 23 maj 17:13

Kaffepaus

Nu har vi Kaffepaus i flyttadet. Jag är supertrött i kubik!

Ska smaka jättebra med kaffe nu.

Lite blommor från vår trädgård.
---

lördag 23 maj 23:59

Första natten i huse

Första natten i huset! Betyder det inte otur att inte... "God natt"
---

söndag 24 maj 05:16

Lugna gatan

'Välkomna till Lugna Gatan' hette det när vi nu i veckan för första gången träffade grannarna mitt emot. Dom var glada att äntligen få träffa oss sa dom, men skit i det just nu! Nu tänker jag BARA på en sak... Nämligen vad klockan är!!

Har bara sovit dryga 4 timmar. Nu är det dags att köra våra första gäster (min pappa med sambo) till Arlanda. Dom ska till Kroatien och gotta sig en vecka.

Jag är sjukt trött efter allt flyttade men klart att man ställer upp.
---

söndag 24 maj 14:00

Somrigt

Visst är det väl somrigt med pastasallad. Lagom lätt som lunch, kallt, smidigt och gott!
Vi gjorde pastasallad igår att bjuda på mitt i flyttandet vilket var perfekt och eftersom vi gjorde såpass mycket hade vi även kvar till dagens lunch som vi just njutit av på vår utpekats.
Underbart med hus!!
Underbar omgivning!!
Vi gäller på att smått möblera och komma till rätta och hade stora problem med ett ganska livet bord men var tack vare den runda formen OMÖJLIG att få in i matsalen utan att montera isär det. Vi tappade drygt en timme på detta. Otroligt!
Har endast internet i min mobil nu så bloggandet blir tyvärr lidande.
---

söndag 24 maj 18:37

Sommarlyx!

Rabarberpaj med vaniljsås smakar underbart med lite sol i ansiktet. Kaffet till gjorde inte upplevelsen värre.
---

söndag 24 maj 22:12

Nakna i badet!

Nakna i badet är just vad som väntar oss nu. Vi behöver detta! Vi har varit utan badkar en lång tid men inte längre så det är klart att vi ska utnyttja vårt kära badkar.

Har just ätit lite grillrester med kassler, brie, rött vin och färskpotatis.

In i badet, in i nakenheten!

---

Detta var den första tidens uteblivna dagar... More to come sooon!!
Jag har ALLT dokumenterat så inget ska såklart utebli. :)


RSS 2.0