Vi ska vi ska vi skaaa

Vi ska vi ska vi skaaaa!

Varför utsätter man sig egentligen för att sittar på resande fot dörr till dörr typ 2 timmar t&r mellan hemmet och jobbet för att endast jobba 3 timmar? Ja en bra fråga men jag har en del att göra och kände att det faktiskt inte gör så mycket. Det är kul och det behöver göras så...

Var i huset idag. Strax innan det var dags för mig att gå från jobbet för att åka till huset ringde den firma vi tänkt ska slipa golven. Dom hade svårt att komma idag sa dom. Gick det att byta till i morgon?? Åhnej svarade jag bara. För det skulle ställa till med en massa problem. Dels har vi ingen nyckel till huset än. Vi får ju tillträde först den 14:e maj. Jag kunde heller inte ringa till hus-säljaren eftersom jag visste att han skulle vara på begravning då. Med andra ord - för mycket strul för att dom i sista stund bara ska kunna ringa för att dom 'inte orkade komma nu'.

Jag kände mig mycket skeptisk till hela grejen. Kändes som att jag skulle vara tacksam för att jag får anlita och betala pengar till dom. Att jag skulle dansa efter deras pipa.. Men sån är inte jag. Har vi kommit överrens så har vi. Självklart förstår jag om det var nån panikgrej att man måste anpassa sig men i detta fallet verkade det mest vara att dom inte kände för det idag.

Dom kom ialla fall. Några minuter för sent men va fan, spela roll.
Dom kollade golven och sa att det skulle bli jättebra. Dom skavanker som fanns var inga svårigheter att laga heller. Gött mos!

Nu väntar vi på att offerten ska komma och sen slår vi nog till för dom verkade kunniga och vi orkar helt ärligt inte jaga fler personer för att göra jobbet. Det har varit så mycket jagande på ALLT sista tiden att man är totalt uttrubbad. Vi orkar snart inte engagera oss mer med vad som antagligen är det viktigaste lånet man gör i livet - bolånet!! Men vi klagar inte!!! Snacka om att detta är helt rätt i tiden för oss. Lånen är rekordlåga och bankerna är lätta att förhandla med.

Men det är ändå väldigt mycket av allt. Båten ska ju i på fredag med (antagligen). Vi ska på både bröllop & dop på lördag. På måndag är det gemensam städdag i båtklubben. Vi har fått uppgifter att lösa på dagiset någon kväll framöver. Vi ska hinna packa inför flytten. Vi ska skaffa flyttkartonger mm. Vi ska bestämma vilken tv-, telefon- & internet-leverantör vi ska ha. Vi ska säga upp det internet vi har idag. Vi ska en väldig massa saker till men jag orkar inte dra upp dem alla nu. Vi ska vi ska vi skaaaa...

Nej fan, borde lägga mig istället... Är man trött nog??

Godnatt!!

Kolla in tuffingen!!

Kolla tuffingen!! Ett YouTubeklipp som visar hur Kristian genast förstår glädjen man kan ha av en gungstol. Han är inte den fega typen om man säger så. Det är första gången som han faktiskt ser och provar en gungstol och mötet blev lyckat. Dom två fann varandra direkt.. hehe

Detta var ett tag sen då vi var hos min sambos farfar och hälsade på.

I morgon ska vi till huset för att visa upp golvet för dom vi antagligen kommer att anlite för golvslipningen. Sen ska jag och fixa med ljudet åt några fom dom har en viktig spelning på lördag. Klart man ställer upp. Det är ju inte som så att man ändå har någon fritid längre.. hehe Äh men det blir jättebra!

Från en tuffing till en annan.. På Discovery HD (tv-kanalen) just nå är det en sån där extrem överlevare. Förra gången jag såg honom knallade han omkring i öknen och visade hur man skulle göra för att inte slösa bort viktig vätska. Nämligen sitt eget urin. Inte bara låta det gå förlorat om man vill dricka nåt. Som om att dricka sitt urin inte skulle vara äckligt nog så kissade han i en död orm som fortfarande hade kvar inälvorna. Han tömde sen innehållet (ja urin & orminälvor) i sin mun och drack!!! JISSES!! Då vill man verkligen överleva... Men (!!!) det är ju inte som så att han är i direkt livsfara. Han har ju ett kamerateam med sig. Han gör detta bara för att visa hur man ska göra... Men (!!!) HAN FUCKIN' GÖR DET!!!

VARFÖR???? Då vill man nog bara synas i tv helt enkelt.

Men men... Njut av kortveckan, snart är den ett minne blott.
Kram!



VAB

Falskt alarm??

Knappast! Det var som en siren som brölade på högsta volym rakt i fejjan med slumpmässiga intervallen natten rakt igenom. Stackars lilleman mådde inte bra av någon anledning och vi har ingen aning om vad det kan ha berott på. Han liksom vred sig och hade jätteont och det fanns inget man kunde göra förutom att försöka trösta honom. Han ville inte ha nåt heller. Han hade ätit ganska dåligt under dagen men man kan ju heller inte bara tvinga i någon mat som verkligen inte vill ha.

Jag beslutade väl nånstans på morgonkvisten att jag skulle stanna hemma med honom idag för att se hur han mår. Idag har allt varit som vanligt och han har inte visat någon tendens till att ha ont i sin mage. Det är nämligen vad vi misstänker att det berodde på inatt.

Vi har lekt här hemma och han har varit på glatt humör och frukosten gick bra och lunchen gick men var inget överdrivet sug efter.

Nu vilar han en liten stund och sen ska vi gå till lekparken tänkte jag. Vi ska även gå förbi affären och handla lite. Ev får vi hit lite folk sen på grillafton?! Vi får se.

Igår var vi förbi jourfamiljen och hälsade på. Mycket trevligt, det var rätt längesen vi träffade som så det var förstår skul för dom att se hur stor Kristian hade blivit.

Vi åkte även till båten och tvättade detn och sen ska jag iväg och vaxa in den nån kväll för att den ska bli klar inför segelsäsongen '09. Som jag längtar!!!
Segling är fan livet alltså!!

Dags att fixa lite lunch åt mig med.

Som utlovat!!

12 nya bilder. Okej kanske börjar bli tjatigt men här kommer resterande bilder från igår... Jag lovade ju trots allt...















Sådär.... Det var 12 bilder det...
Vilken helg det har varit.. Underbart väder och mycket trevligt har hunnits med.. Hoppas att ni med haft en riktig superhelg!

Här kommer det...

...17st bilder! Nån som vill se? Bilder tagna igår.



















Well... Det var dom utlovade 17 bilderna men misströsta inte för det kommer fler inom kort. Har ett gäng till från igår som ska publiceras men det hade blivit för mycket idag helt enkelt så dom får komma med i morgon.

Det var en upp-och-nerdag. Lilleman var aningen grinig stundvis men vi hade det verkligen jättekul i lekparken. Här hemma somnade lilleman och jag i soffan och sov i säkert 2 timmar. Han somnade på mitt bröst och det var sååå mysigt. Jag har alldeles blöt sen eftersom att han hade dregglat på mig. Då har man det mysigt väl?! hehe Jag tyckte det ialla fall..

Trevlig söndag på er!!
KRAM


En sann superhjälte!!!

Så glad! Jag blir så sjukt glad när någon i min närhet är på topphumör. Den som triggade mig in på den banan idag var min son Kristian. Som en solstråle med ett leende till skyarna väckte han mig försiktigt i morse. Underbart!!
Vi hann busa en stund innan det var dags att kila ut till bussen, och det var såå roligt. Vi jagade varann och såna saker. Superkul!
Nu får jag inte leka med honom förrän i morgon eftersom att jag ska ut med jobbet när jag slutar.
Nåja, vi får leka ordentligt under helgen!

Känner uttittad och ungefär lika sexig som en komposthög. Det är precis så jag känner mig just nu. Varför?? Låt mig berätta...

Håller på att träna just nu (tar bara ett litet break). Vi har fått några fula slime-gröna trikåtröjor som sitter slickepup liksom!! Okej jag är inte generad över detta men det är verkligen inte snyggt!! Believe U me.. :)

Är det såhär superhjältar känner sig tro??

Happy Friday!!

Goodiebag!!

Fick just en Goodiebag med div trevliga prylar.

Nån planerade, miniradio, ett ballt anteckningsblock som står på en liten pall, 6x bodylotion samt en t-shirt.

Man brukar få allt möjligt här på jobbet när man minst anar det.


Pics del 4!!!!

Bilder i MASSOR IGEN!!! Nu kommer dom och jag hoppas att det smakar. :)













Hoppsan!!

Biljetten är i min hand.

Gjorde kanske nåt knasigt, jag vet inte?!

Jag fyllde i nån undersökning och som plåster på moset fick man en resa till Åland och jag fick själv välja hur många jag vilel ta med mig. Eller ja, helt fritt var det ju inte. Upp till 9 personer kunde jag välja, vilket jag såklart då gjorde.
Det knepiga med detta var att man var tvungen att namnge alla dessa 9 personerna vid bokningstillfället så jag fick börja kasta in några av dom vänner jag tror kanske skulle kunna vilja följa med på denna äventyrliga kryssning.

Ja det är sant - jag har inte kollat med dom än. Det är ingen skitdag heller som det brukar vara på dom där erbjudandena.Det blir en lördag i juni. Hoppas så många som möjligt kan (och vill) hänga på.

Åland here we come (för att återvända 15 min senare).

Lite krimskrams från helgen...

Sömndrucken pressade jag mina ögon till två trådsmala streck för att ens kunna se vart jag skulle sätta fötterna sen min sambo puttat på mig vilket betyder att jag skulle roa lillen.
Han nöjde sig med lite vatten och somnade snart om.

Jag tittade på klockan och konstaterade att jag bara hade 10 min kvar innan den lille jäveln skulle gallskrika, ja klockan alltså.

Valde ändå att vila dom där 10 minutrarna som kändes som 10 sekunder. Typiskt!

Ny vecka - Nya tag - Nu kör  vi!

Vi har haft en helt fantastisk helg. Vi åkte till min sambos farfar och fikade ett par timmar. Lilleman fick visa upp vina skills och hittade en gungstol som han kom på hur man skulle klättra upp i. Han gungade som bara den rent utsags. (Ska försöka få med den filmen senare för det var riktigt underhållande). Vid ett tillfälle utmanade han tyngdlagen rejält genom att ställa sig och gunga för allt han hade såpass mycket att stolen faktiskt hade vält om jag inte stått beredd att hejda den. En sann WILDE med andra ord!
Pappa (jag) är såå stolt! hehe

Vi smaskade i oss allt från bullar, rulltårta, kakor till en riktigt smakrik jordgubbsglass. Mumma!!

Sen åkte vi till båten. Konstaterade att den är i bra skick och vi behöver antagligen inte måla om hela underredet i år. Ska bara dutta i lite här och där för att bättre på på vissa ställen om det behövs. Vi klantade oss och glömde bort att kolla underredet men jag minns att vi inte behöver måla hela ändå.

Vi satte dit motorn och jag behövde bara dra två gånger i startsnöret för att få den att starta.. KVALITÉ plus min vanliga tur helt enkelt. Orkar inte med nåt strul så...

Vi längtar som bara den nu efter två saker.. Att komma tillrätta i det nya huset och att få i båten och kunna ge sig ut på segelturer. Ååååh vilken sommar det kommer att bli. Ååååh vilken härlig livskvalité man försatt sig i.

Livet - JAG ÄLSKAR DIG!!

3 riktigt trevliga saker...

1) Båten är i bra skick.

2) Motorn startade på en gång.

3) Vi belönade oss med pizza!


Tuffingen Kristian vred om näsan på trollet vid mötet med det. Söt bild va?


Vi var varit på kalas i lördags! Gott käk och sen tårta på det. Life's good!


2 självklara!!

2 självklara saker efter träningen idag är dessa. Bubbelvatten och en s.k. 'knappuccino'. Nu känns det riktigt riktigt bra. Träningspasset är avklarat och det är nu inte alls lång tid att jobba innan det är helg. Weee!

Det blir grillfest sen med. Folk verkar vara lika sugna som mig. Lovely!!


Vad kan gå fel??

Grillfest!! Det är vad som står på schemat för ikväll. Antalet deltagare är ännu obestämt men än så länge är det abra jag och min sambo. hehe Vem vet, kanske finns det fler grillsugna själar där ute som hittar till oss?

Köttet marinerades redan igår så det lär vara fullproppat med smak nu och riktigt gallskrika när det kastas på grillen!! BBQ chili liksom...
Rödlöken likaså, fylld med grillolja med vitlökssmak. Klyftpotatis, eget välkryddat vitlökssmör, en riktig maffiasallad med dubbel dressing samt vitlöksbröd. Har lite brié.. Vad kan gå fel liksom?? Blir ju ytterligare ett sånt där Mmm-ögonblick i tillvaron.

Vi har vin och allt som behövs, nu fattas bara gästerna men ingen fara, det är lång tid kvar tills det är dags men jag kan nästan känna smaken av det goda redan...

H a p p y   F r i d a y !

Pics del 3 !!!

Bilder i massor del 3!!

Nu kommer återigen en ny drös med bilder som är tagna den sista tiden... Tadaa...










Detta tror jag på!

Framtiden!!

Detta tror jag på. Denna idé är riktigt smart - om den fungerar vill säga. Det är en spelkonsol som är enkel och man kopplar den mellan sitt bredbandsuttag (minst 4.5MBit) och sin dator eller till tv. Man får tillgång till spel via bredbandet och betalar för dom man vill ha tillgång till. Det känns som framtidssäkert, betydligt mer än dagens spelkonsoller eftersom den hårdvara som renderar grafiken & ljudet inte sitter i den burk man själv har utan den sitter istället i feta servrar som tar hand om detta. Med andra ord blir det inte som så att man köper en spelkonsol som på nåt år blir gammalt skräp.

Priset är ännu inte fastställt men skulle vara billigare än Wii.

Produkten heter OnLive och du finner mer information om den här.

Själv kommer jag bergis inte ha tid till detta då jag nu snart har ett hus att lägga all energi på. Hmmm

Pics del 2!!

Bilder i massor del 2!!

Nu kommer nästa dusch bilder. Håll till godo...








Detta får räcka för denna gång men jag har fler bilder som ska publiceras men det blir lite mycket att ta med dom just nu... Håll ut!! hehe

Kram

Terminator-mode!!

Kusligt värre! Läste en artickel i Metro igår om den s.k. 'Borrligan' som börjat härja igen. Det känns olustigt att veta om att denna liga TOTALT struntar i ifall man är hemma eller inte vid själva inbrottet. Dom borrar iskallt upp ett litet hål i ett fönster och använder sen ståltråd för att lirka upp fönstret och sen gå in nattetid och börja sin kupp.

Hur skulle man reagera om man märkte att det var någon obehörig inne i ens hem?? Att man vaknar av att någon håller på att rota sig igenom ens ägodelar.

Sen man blev pappa kan jag säga att jag blivit mer försiktig av mig - för min sons skull. Detta innebär dock inte att jag inte skulle göra ALLT för att skydda min familj. Snarare tvärtom. Om det finns minsta risk att min son eller sambo skulle kunna ta skada skulle jag slå över till Terminator-mode för att säkerställa deras säkerhet.

Frågan är om det är rätt eller fel?!

Med ligor som dessa blir väl tyvärr följden att folk börjar beväpna sig. Själv äger jag inget vapen och har än inga planer på att införskaffa mig några heller men (!!!) om samhället ändras så att det kanske snart behövs så blir man väl så illa tvungen! Usch!

För ett tag sen berättade min sambo om en kollega på hennes jobb som hade problem med att en fönstertittare härjade i området. Hon berättade att han sagt att någon grannes pojk hade sett en man stirra på honom genom fönstret. Ja som en fönstertittare gör men (!!!) detta var på ÖVERVÅNINGEN och fönstertittaren hade tagit en stege från ett grannhus för att kunna titta in genom fönstren på övervåningarna!!
JÄVLAR vad arg jag hade blivit!! Och skraj antagligen! Åter igen.. Terminator-mode!!


Pics del 1!!!

Bilder i massor del 1... ENJOY!



- Den roliga skottkärran... -


- ...och traktorn -



- Klart man ska sitta på åktraktorn -


- Lite mer Mmmm i livet -


- Kalorier i tårtform -


- 3 påskkärringar och gladast är Clara -

- Färjestad möter Djurgården?? -




- En sann djurgårdare?! -


Detta var den första omgången. Mer kommer i morgon!! Detta var bara en liten del... Nattinatti!!

Dubbelt så roligt...

...med en spade extra??

Tisdag morgon men en rik smak av måndag på nåt sätt. Det är förvisso kortvecka men efter så mycket av det goda i ledighetens land så kan man inte hjälpa att det känns som en måndag!

Det ska nog gå bra ändå. Kommer ju att smita lite tidigare idag eftersom jag ska till BVC med Kristian så han får den där sprutan. Nu är han ju lite större än sist när han fick spruta så jag vet inte hur han kommer att reagera idag. Det har verkligen gått jättebra tidigare men såklart att det inte är roligt alls att behöva ta några sprutor. När börjar man som barn minnas hur obehagliga dom är? När kan man redan innan sticket se en spruta och genast förstå vad komma skall??

Jag ska iväg och simma ikväll. Dags att direkt börja jobba sig av med det där extra man antagligen lagt på sig under påsken. Det blir ingen styrketräning idag dock eftersom jag fick lite väl bråttom till bussen i morse och med det inte fick med mig något ombyte. Ja ja, får simma lite extra ikväll istället.

Ska även hämta den där spisen som vi köpte strax innan påsk.

Klädde av båten den pressänning som hållt den fri från både rusk och snö igår. Underbart! Det känns som att det är riktigt nära nu. Nära till då det är dags att dra upp seglen på den och låta vinden föra den ut på havets brusiga vågor.

Låter inte detta hur bra som helst så säg!!

Ska nu tömma kameran på en väääldig massa bilder som är tagna under en låååång tid. Det lär bli en bildsamling som heter duga nästa gång jag publicerar ett inlägg. Det ni! Nåt att se fram emot med andra ord.

En kortvecka som följs av ytterligare en kortvecka är nåt som tacksamt tas emot.



- Tänk vad kul man kan ha ned en spade, dubbelt så kul med två då? -

Titta så roligt man kan ha i sandlådan. Lilleman verkar trivas bra med det iallafall. Sand överallt så som det ska vara! hehe
Detta var igår hemma hos min sambos föräldrar samtidigt som jag hjälpte till att köra bort några skottkärror jord. Dom håller på att bygga om ena altanen vilket innebär en hel del grävarbete.


Få saker slår...

...jordgubbar med grädde, glass & maränger!! Eller hur!






Dom första rotagen är gjorda. Vattnet var helt stilla och sådär härligt spegelblankt. Vattenståndet är superlågt men det blir nog bra när smältvattnet från norge kommer.

Kristian fick bada har hemma hos pappa undertiden och var på ett strålande humör när vi kom tillbaka. Sweet!


Inte alls som jag förväntat mig.

Vi har varit på bio och...

...besvikelses!! Visst var filmen 'Män som hatar kvinnor' bra men inte sådär bra som filk som pratat om det hade målat upp den. Med jättestor förväntning knallade jag ner i biosalen och satt helt uppladdad att ta emot vad jag trodde skulle komma. Men det blev aldrig riktigt så. Missuppfatta mig inte, filmen var helt okej, bara inte så fantastisk som jag tidigare fått höra att den skulle vara.

Det var väldigt mycket som inte alls var med från boken men det är ju som det är. Jag som inte brukar läsa böcker, nej inte någonsin, fick nu konstatera hur mycket som faktiskt kan tas bort mellan de båda. Dessutom blir ju filmen inte alls lika spännande när man ju hela tiden vet vad som ska hända.

Lisbeth spelades jättebra men hon kändes väldigt mycket snällare och humanare i filmen än i boken... men men...

Nej det är dags att knyta sig snart.

Ta taa

Att gråta offentligt för sitt eget EGO!

I did it - jag vaknade utan några som helst problem i morse. Jag konstaterade att det var ett mycket smart drag att redan igår morse packa vad jag ska ha med mig till GULDSTADEN Karlstad.

Guldet ja, FBK vann, det känns så jävla bra helt enkelt. Vilken fest det ska ha varit där igår! Guldandan kommer att ligga kvar hela påsken. Lovely!

Idag är det endast några få timmars arbete som står på schemat. Ett påskägg står och väntar på min plats. Mmm!

Gårdagen beskrivs enklast med ett klart och tydligt ord, nämligen: Succé!!
Inte nog med att Jeff Dunham var alldeles makalöst rolig så tog samtidigt mitt kära Färjestad SM-guld! LOVELY!! Jag åkte direkt från jobbet till söder och mötte upp en barndomsvän på mitt gamla jobb. Vi hälsade på och det var trevligt att se dom gamla lirarna igen. Dom var sig lika och musikaffären var i bra skick.

Tyvärr hade jag bråttom så det blev bara lite hastigt hejjande på dom f.d. kollegorna men jag lovade att komma in efter påsk och ha lite mer tid åt dom. Det var längesen och självklart saknar jag dom! Vi hade sjukt kul när vi jobbade ihop helt enkelt!

Jag och min vän ölade inne på Kellys och sen drog vi vidare till Kista och tog ytterligare en öl där innan jag hoppade in i en taxi och åkte till mässhallen där showen skulle hålla hus.

När mina andra vänner gick till baren i väntan på att showen höll jag våra platser och såg Magnus Uggla kommandes med en besviken min. Han befann sig inte bland dom övriga VIP:arna längst fram. Han passerade mig och gick mot betydligt sämre platser men jag tror att ett nästan gråt-utbrott kan ha räddat hans ego. Han kom nämligen tillbaka sen och fick smita in på VIP-avdelningen och hans min var nu betydligt gladare. Ja vissa ska bara ha helt enkelt. Stackars människa! Tänk om han skulle ha varit tvungen att sitta bland andra vanliga?! Jisses!!

Grosse problemo!! HAIRSTYLE!!

Hårkaos!! Har ett problem. Mitt hår är för rent! Ialla fall om man inte vill att det ska se ut som fluffigaste Bröderna Lejonhjärta-frillan. Det gör det nämligen nu och jag ska direkt från jobbet ut och bemöta omvärlden! SUCK!

Jag vet inte vad som flög i mig när jag i morse struntade i att ta med mig väskan där jag bl.a har lite hårjox för att rätta till fluffen när man tränat.

Jag bestämde mig redan hemma för att hoppa över träningen idag. det kunde behövas lite vila. Därför tyckte jag mig inte behöva väskan med rena underkläder och såna saker. Men jag hade kunnat döda för den där burken som hade kunnat rädda min frizz.

Här på jobbet har jag ett limstift som jag inte vet vad jag ska ha till. Använder ju inte lim i mitt arbete. Har övervägt om det skulle kunna göra susen men vågar inte riktigt experimentera så mycket. Även om många hårmedel innehåller något som har en klistrande effekt antar jag att det inte är riktigt klister!!

Vad tycker ni?? Fluffo-fluff eller Risk it ALL!!??

Godis!!

Woohoo!! Fick ett påskägg fyllt med diverse götta på jobbet idag. Man tackar!! Frågan är bara, hur många extra längder i bassängen måste man simma för att med gott samvete peta i sig det där ägget?? Får dela med mig till min sambo i morgon helt klart.. hehe

Nej men det är ju påsk och godis hör väl på nåt sätt påsken till. Det måste vara okej va?!


Sovmorgon

Hade lite sovmorgon idag. Det var nämligen min tur att lämna lilleman på dagis vilket innebär att man inte behöver gå upp lika tidigt.
El Kid'o sov mellan oss slutet av natten. Det märks hur mycket han gillar det. När min sambos alarm hade ringt för 3:e gången och hon gått upp låg jag kvar med lilleman. Han var fortfarande jättetrött. Jag passade på att slappa. Sen var det dags för mig att gå upp för att packa vad jag ska ha med mig i morgon.

Ja det var redan dags att packa eftersom att jag kommer hem sent ikväll eftersom vi ska på Jeff Dunham sen. Jag åker direkt efter jobbet och möter upp några vänner som kommer från Karlstad för att se honom så det finns ingen annan tid.

Vill ju inte känna tvång att behöva packa i morgon bitti.. Vi ska nämligen åka direkt från mitt med sikte på Karlstad i morgon på förmiddan. Jag jobbar väl fram till 10-11 eller så nu när man bara jobbar 75% och det är halvdag. Varför flexar jag inte ut den tiden?? Ja säg det! hehe

Ikväll är det hockeyfinal med. Det vore ju väldans trevligt om Färjestad fick ta SM-guld på hemmaplan. Det blir alltid sån stadsfest då. Jag missar det men ja, man får väl glädjas åt det ändå.

Förändrad? Yes I am!!

Vad är det för fel egentligen? Jag gick upp strax innan kl 5 men vaknade vid strax efter 04.30 och konstaterade då att alarmet skulle ruska liv i mig drygt en timme senare! Ändå vaknade jag självmant, pigg och utvilad. Det var med andra ord lika bra att gå upp.

Jag kunde ju ta det väldigt softish och tog en härligt varm dusch innan jag sen gick ut till bussen som fick köra mig hela vägen till pendeltåget. hehe Den brukar göra det, ja förutom när jävliga feta SL-chaufförer kör ifrån en.

Men tillbaka till att jag vaknade så tidigt....

Det är nog bara att konstatera nåt som i mina öron låter ganska fult...

Jag har bilvit en MORGONMÄNNISKA!!!

Huga huga!!

Suck!!

Har nu i drygt en timme försökt mms:a in ett inlägg utan framgång. Hittade lite tussilago förut som jag plockade och tog kort på.

Jag skrev i inlägget att tussilagon för mig är ett av dom allra starkaste vårtecknen och hur varm man blir av att se den. Dess gula färg längs vägkanterna är en glad syn helt enkelt - det innebär ju VÅÅÅR!!

Detta är inte den tussilago jag plockade eftersom bilden inte vill skickas in. Jag plockade några stycken t.o.m. och satte i ett glas med vatten som min sambo ska få se när hon kommer hem. Det är så mycket med tussilago på nåt sätt.

Vår vår vår - I LOVE YOU!


Ganska dåligt

Sprang ifrån matlådan som jag hade preppat för idag. Grillrester vilket hade varit väldigt gott. Alltid gott med grillat!!

Tvingades istället äta dagens lunch på jobbet vilken bestod i korvstroganoff. Bara det att det var endast några enstaka bitar korv i en röd sås så jag antar att det istället bara kan kallas stroganoff?!

Muttrar...

Ett stort lotteri!!

Låter bankerna spelas mot varandra!!

Fick för ca 1 timme sen ett samtal. Det var ytterligare en bank. Dom hade accepterat vårt lånelöfte och är nu med i spelet mot dom andra bankerna. Vilken bank kan ge oss bäst villkor? Det är dagens stora fråga. Antagligen blir det ingen jättestor skillnad men ja, bättre att låta dom veta vad som gäller än att 'bara ta en'.

Den bank som nu ringde är faktiskt den som verkar mest intressant. Ska bli spännande att se hur dealen blir och om på hur lång tid man kommer att låsa räntorna. det är ett enda stort lotteri detta!!

Vilken svikare!!

Varför blev man egentligen besviken?

Vi hade ju kanooonväder i fredags & lördags. Man kunde gå i endast t-shirt (ja plus brallor) utomhus i lördags utan några som helst problem sålänge man befann sig i solen. Det var underbart härligt! Vi fikade hemma hos mina svärföräldrar med div. gottigheter, bullar, chokladkaka, mackor & kaffe. Vi satt naturligtvis ute i solen på altanen. Kristian fick knalla omkring (vilket han gillade) i deras trädgård.

Allt detta underbara och ändå blev man besviken, varför?? Jo eftersom det var dåligt väder igår. Man hade ju ställt in sig och redan hunnit vänja sig vid det underbara soliga vårdädret. Men man blev ju bara besviken till en början. Det visade sig ju bli en alldeles toppendag á familia!Tummen upp!

Denna morgon blev mer hektisk än jag hoppats på. Jag kom upp i tid och har då ganska gott om tid att göra mig iordning och knalla ut till bussen. Jag gjorde alla rutiner inne i badrummet och kollade klockan för att konstatera att jag låg i fas med bussen. Det gjorde jag. Jag hade t.o.m. mer tid på mig än jag brukar. Jag hade varit duktig inne i badrummet! hehe

Jag klädde på mig jackan & skorna ändå för att tidigt gå ut till bussen och märkte att den jäveln kom i samma veva som jag öppnade ytterdörren. WHAT?! Hur tidig var den inte idag då?! Den ska ju inte komma förräns om ca 9 minuter. Det blev till att kasta sig iväg med dom snabbaste löparbena jag bara kunde hitta denna tidiga morgon och i ilfart rusa mot bussen. Denna gången skulle inte chauffören få den glädjen att köra ifrån mig ialla fall.. IKKE SA NICKE!!!

Jag hann precis fram och konstaterade att det inte var herr fetknopp som sist körde ifrån mig. Denna gång möttes inte våra vägar heller...

Jag funderade över varför bussen var så tidig. Varför fanns det redan folk på hållplatsen? Var dom också riktigt snabba på sina rutiner? ALLA tycktes vara det! Längs den korta bussresan var ingen av dom som brukar åka samma resa sen till sin hållplats. Hmmm

Vi kom fram till pendeltågsstationen och jag tänkte att nu måste vi väl ha kommit fram mycket tidigare än vi brukar. Kollade klockan och den stod fortfarande på 05.51!! Den svikaren hade stannat! Jag var inte alls ute i god tid, klockan lurade mig rakt upp i ansiktet!!

En riktig familjedag!!

En riktig familjedag! Vi konstaterade att vädret inte var riktigt lämpligt för att ta av maskeringen från båten eftersom det var småregn i luften. Vi fixade lite här hemma istället och sen åkte vi och slog till på en spis att byta ut den gamla hemska som nu finns i det hus vi köpt. Vi ville ju ha nåt nyare men framförallt nåt som är barnsäkert.

Det blev en glaskeramikshäll som är 70 cm bred vilket är 10 cm bredare än vad som är normalt idag och därmet inte lika lätt att hitta. Nu slipper vi fundera över det. Detta är alltså bara en spis vi ska ha tillfälligt undertiden tills dess att vi göra om köket och byter ut vitvarorna och allt det där så vi ville inte köpa nån alltför kostsam.

Vi åkte sen och badade i Vallentunas Sim & Gym. Det är det ställe jag brukar simma tillsammans med min sambos pappa & brorsa ibland om kvällarna. Lilleman skulle få bada i nåt lite större än hans badbalja tyckte jag och det var helt klart rätt väder för det.

Han är allt en riktig tuffing den lille. Han kollade in läget först men sen jävlar small det! Han tog kommando och kastade sig bokstavligen talat ut från rutchkanan ner i barnbassängen. Det märktes att han gillade jacuzzin bäst. Det var ju varmast i vattnet i den. När vi en kort stund badade i den stora simbasängen så blev det lite väl kallt och han började skaka tänderna. hehe Stackarn!

Det har vart en riktig familjedag och vi har haft det jättemysigt! Me so happy!

Kan det bli bättre??

Jag har sovit riktigt bra i natt. Vaknade självmant kl 05.19 så jag gick upp och kastade i linserna, borstade gaddarna och stänkte lite friskt vatten i ansiktet.
Allt gick så fort att jag hann med 05.30-bussen. Sweet!

Lilleman har sovit mellan mig och min sambo typ hela natten. Han är så nöjd när han får sova med oss.

Nu är jag glad! Jag har tackat ja till att följa med och se på Jeff Dunham på onsdag nästa vecka. Det blir jag plus ett gäng vänner som ska gå och vi har platserna absolut längst fram. Rad Nr 1. Kan det bli bättre??
Vi ska innan showen äta gott på Vapiano för att se skratta loss till den rolige buktalaren och hans så levande dockor.



Jag har tränat igen på lunchen och efter det blev det pasta carbonara som lunch. Mycket härligt och smarrigt (träning & käket). hehe

Solen hittade ju fram även om det var utlovat molnigt väder hela dagen. Är det det här man kallar bonus tro? Sitter helrätt i smaken ialla fall!!

Jeff Dunham - make us laugh!

Det är segt som kåda här på jobbet just nu. Det är fakturering vilket innebär lite uppdrag för oss andra att ta hand om. Säljarna har inte tid att lägga ut uppdragen utan sitter på helspänn med sin fakturering.

Detta innebär att man sitter och rullar tummarna tills det plötsligt smäller till i inkorgen med jobb. Då är det ofta bråttom - JÄVLIGT bråttom!!

Lugnet före stormen med andra ord...

Jag hade bara ett mål i sikte!!

Nu är jag jävligt irriterad!! Jag visste det inte då men den jävla tjockisen körde just som jag kom fram till bussen. Jag såg honom inte då men jag började genast att löpa mot pendeltåget som skulle åka 12 min senare.
Om man springer konstant och hyggligt fort så hinner man. Idag hade jag bara ett mål, nämligen att hinna se vem busschauffören var som så iskallt bara körde när jag hann fram till bussen!

Nu vet jag. Jag hann nämligen!

Där satt en riktig tjockis i en ställning som tack vare sin övervikt såg direkt obekväm ut. Han liksom hajjade till när han fick se mig gå förbi. Jag tittade rakt på honom och skakade på huvudet. Mer hann jag inte för det plingade till på spåret så som det gör när tågen kommer in, men nu vet jag vem han är! Nu behöver man ju inte längre titta åt andra hållet när man märker att han pratar i sin mobil samtidigt som han kör bussen. Man behöver heller inte bara acceptera när han kör som en biltjuv och liksom tvärnitar in på hållplatserna. Vad jag menar är... Det är inte svårt att hitta tjänstefel och dom som han begår kommer eventuellt nu bli anmälda. Det var så dåligt gjort av honom att bara köra mitt framför truten på mig. Han var (kanske för en gångs skull) inte sen i sin tur. Bussarna brukar komma lite senare nämligen.

Jag vet att detta låter överdrivet men det är så ofta som SL felar och man tittar bara åt sidan åt det. Nu hittade jag en som jävlades med mig och nu behöver jag inte titta åt sidan längre för de fel han gör!

Redigering: Jag har nu lugnat ner mig lite över detta och kommer såklart att bli sådär typiskt svensk igen så man tittar väl åt sidan IGEN antar jag.. SUCK!

RSS 2.0