En riktig familjedag!!

En riktig familjedag! Vi konstaterade att vädret inte var riktigt lämpligt för att ta av maskeringen från båten eftersom det var småregn i luften. Vi fixade lite här hemma istället och sen åkte vi och slog till på en spis att byta ut den gamla hemska som nu finns i det hus vi köpt. Vi ville ju ha nåt nyare men framförallt nåt som är barnsäkert.

Det blev en glaskeramikshäll som är 70 cm bred vilket är 10 cm bredare än vad som är normalt idag och därmet inte lika lätt att hitta. Nu slipper vi fundera över det. Detta är alltså bara en spis vi ska ha tillfälligt undertiden tills dess att vi göra om köket och byter ut vitvarorna och allt det där så vi ville inte köpa nån alltför kostsam.

Vi åkte sen och badade i Vallentunas Sim & Gym. Det är det ställe jag brukar simma tillsammans med min sambos pappa & brorsa ibland om kvällarna. Lilleman skulle få bada i nåt lite större än hans badbalja tyckte jag och det var helt klart rätt väder för det.

Han är allt en riktig tuffing den lille. Han kollade in läget först men sen jävlar small det! Han tog kommando och kastade sig bokstavligen talat ut från rutchkanan ner i barnbassängen. Det märktes att han gillade jacuzzin bäst. Det var ju varmast i vattnet i den. När vi en kort stund badade i den stora simbasängen så blev det lite väl kallt och han började skaka tänderna. hehe Stackarn!

Det har vart en riktig familjedag och vi har haft det jättemysigt! Me so happy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0