Bebisen är på gång...

...ialla fall enligt en dröm jag hade i natt.
Drömde att min kära höggravida sambo väckte mig försiktigt med att det nu var dags. Allt gick så lugnt till. Det var riktigt trevligt. Jag var överlycklig och samtidigt nervös över vad komma skall och sen vaknade jag. Det var ju ändå bara en dröm. Tänk om det kunde bli just sådär sen i verkligheten när det är skarpt läge liksom.

Vi får väl se...

Det var ganska soft på jobbet idag. Det var en riktigt behaglig dag. Jag fick träna - något som jag inte kunnat göra p.g.a. lunchmöten och liknande dom tidigare dagarna denna veckan. Visst - lunchmöten innebär att jobbet bjuckar på käket så helt fel har det ju inte varit. :)

Vad jag ville komma till var ialla fall att det var härligt att få flåsa igång pumpen igen och bränna lite kalorier och låta musklerna utsättas för kraftmätningar.

När jag kom hem var det strålande fint väder så jag erbjöd dom övriga familjemedlemmarna att joina mig utomhus och dom nappade. Marie högg tag i målarfärgen och en ordentlig pensel och började måla garaget. Jag fattade tag i vår nya kamera och lät den smattra av som nån sorts kulspruta mer eller mindre med Kristian i blickomfånget. Många bilder innebär många bilder att kasta men framförallt några braiga bilder att spara.... Kanske! Ingen garanti men ganska stor chans!
Jag älskar vår nya kamera!! Den är riktigt bra. Canon EOS 500D!!

Grannkillen E lekte med Kristian på gatan. Kul!

Kl 17.30 åkte jag till båtklubben för att det var allmän tjänstgöring eftersom att våra båtar ska tas upp nu i helgen. Ja nu är det verkligen slut för båtsäsongen. Blandade känslor kring det faktiskt. Samtidigt som det är skönt att få upp båten så är det såklart trist att inte kunna åka ut på några turer. Men vi väntar ju tillökning så det är ändå inte läge för några!!

På vägen hem körde jag förbi mataffären för att handla på mig lite behövligt inför BB. Energidrycker, cashewnötter & torkade aprikoser som ska vara bra för att snabbt få energi tydligen.

Jag mötte en något stressad Marie när jag kom hem förresten. Det hade inget med bebisen att göra utan snarare om Kristian. Han hade vattkoppor hette det. Hon bad mig att kolla om även jag såg några prickar på honom. Det fanns ju faktiskt nåt jättesvagt som kanske kunde kvalificeras som prickar men jag var inte jätteövertygad. Internet stod igång på vår 40"are i vardagsrummet och där stod om alla symptom för vattkoppor. Kristian hade ju feber igår och blev hemskickad från dagis och var då även hemma idag. Ett symptom tydligen... Ja ja, vi får väl se. Men när jag hade vattkoppor så var det betydligt mer prickar än dom Kristian har nu.

Nu ska jag tömma våra kameror på bilder & filmer för att dom ska vara tip-top att ta med när vi åker in till BB.

Ha en riktigt trevlig onsdagskväll!!

(Publicerat av Rickard)    <---- NYHET! Marie ska börja göra egna inlägg så därav denna!

Man kanske skulle ta och...

...återgå till bloggeriet igen?!

Vet inte... Det har varit riktigt skönt att ha detta bloggupphållet som jag haft ett tag, samtidigt har man såklart saknat det en hel del. Kanske ska försöka få in min kära sambo Marie här så även hon får börja blogga. Denna blogg kommer inom det allra närmaste att ändra titel. Vi väntar ju tillökning!!!!!!! :)

Idag är det den dag som barnet är beräknat till. Nu eftersom det är kväll antar vi att det inte hinner komma innan dagens slut så vi väntar med stor spänning på när det känner sig redo att göra entré till denna andra värld som barnet ännu inte har en aning om. Snacka om omställning!

Tro mig när jag säger att varje samtal som kommer in får mitt hjärta att stanna till lite! Ja, om jag inte är tillsammans med Marie alltså. Då vet jag ju hur status är. När ett samtal når telefonen (vilken såklart är med mig HELA TIDEN) och det magiska namnet Marie står i displayen får verkligen hjärtat att stå lika stilla som frihetsgudinnan. Man svarar med förväntningen att man genast ska släppa allt och åka hem, men så har det aldrig varit - ÄN! Än så länge har det bara varit småsaker som... "Vad ska vi äta ikväll?", "Tycker du att jag ska ominstallera windows på den bäbara datorn?!" eller "Har vi nåt speciellt planerat ikväll?"... Med andra ord.. FALSKA ALARM!!

Skriver faktiskt detta inlägget på en rykande färsk ominstallation av windows förresten. Jag fick dock ändå lägga på den själv för nåt funkade tydligen inte för Marie och sen ringde dagis om att Kristian hade feber så det var ju bara för henne att släppa det och hämta sjuklingen. Ja så värst sjuk är han inte. Han bemötte mig i 230 knyck när jag kom hem. Han får ändå softa lite. Vi ser till att han dricker ordentligt och sen får han kolla på filmen Bilar vilken han älskar. :)

Vi har köpt ny kamera förresten. Jag är sjukt nöjd. Vilken kamera!! Räkna med många bilder här. Dock inte än!! Men snart!! :)
Jag ska ta och fixa till utséendet lite. Förbereda lite för kommande familjemedlem så även han/hon känner sig välkommen. hehe

Nedräkningen är på fullt allvar nu. Vem vill slå vad om när bebe kommer?? I natt? I morgon eller om ytterligare några dagar?? JA vi får se. Kan det bli mer spännande tro??

peace!

RSS 2.0