Boys toys!!

Det var med glädje jag konstaterade att jag kunde hämta ut videokameran i måndags, vilket jag såklart gjorde. Sen ringde björnbroder J som hade vägarna förbi och ville hälsa på. Trevligt!

Kristian var lite blyg till en början men det gick snart över och sen lekte dom med bollar och andra saker. Jag lekte med videokameran.. hehe

Sen konstaterade jag att jag även kunde hämta ut min mobiltelefon, nåt helt oväntat eftersom att leverantören inte alls hade skickat ut nåt meddelande om att den var på gång, vilket dom skulle göra?! Ja hellre att få nåt trevligt som man inte trodde än att inte få nåt trevligt som man faktiskt trodde... :)

Förlåt J för att jag lekte lite väl mycket med dom nykomna leksakerna!!

Vi startade grillen och slängde på några rejäla kycklingklubbor som trist nog tog lite väl lång tid på sig att bli klara så vi fick köra det sista i ugnen. Ja jag vet! Det är en riktig SYND att behöva eftergrilla i ugnen. Ursäkten är att klubborna inte var tinade och att allt annat gick så förbannat fort att bli klart! Vad göra?!

Det smakade bra ialla fall. Grillat är bäst helt enkelt!

Fick ett sms igår från Webbhallen om att den nya datorn hade kommit samt den kabel dom ska ge mig som en mycket liten kompensation för att jag helt i onödan fick åka till dom sist. Det som förvånar mig nu är att det stod vad ordern skulle kosta... Alltså fullt pris för dator & kabel... Eh! Dom är ju liksom skyldiga mig dessa saker och jag tänker INTE betala nåt nu. Dom slarvade ju bort min dator liksom. Skickade ett mail till dom som kanske hade kunnat varit lite trevligare men nu räcker det liksom. Hur mycket strul ska man behöva ta?? DÅLIGT! RIKTIGT DÅLIGT!!

Jag är ialla fall riktigt nöjd med dom nya leksakerna. Kameran är så smutt att man faktiskt kan ha med den jämt utan att det är i vägen. Telefonen är grym! En riktig asskicker liksom! hehe

Boys toys - vad vore livet utan??

Doktorn är...

...hemma nu!

Ja inte fysiskt utan hon är på sitt jobb och arbetar. Men nu är det klart. Hon är numera DOKTOR! Det är stort! Jag är väldigt imponerad!!

Vi har beställt en massa vuxenleksaker som inte hittar hem ännu. Med vuxenleksaker menar jag NATURLIGTVIS ny mobil (HTC Desire), videokamera (Sony HDR-CX116E), tv datorn som vi redan köpt och som var på service. När jag skulle hämta den (efter ett mail att den var klar) fanns den inte längre kvar. Den var spårlöst borta och jag hade då skickats dit helt i onödan. SUCK! Mobiltelefonen är tydligen totalt slut hos leverantören så den kanske tar några veckor på sig att hitta hem!!! SUCK! Skickade ett mail till leverantören om att jag funderade på att avbryta mitt köp och istället köpa den hos en leverantör som har den hemma. Några veckor är ju omänskligt att behöva vänta!

Min sambo var grym på disputationen. Hon försvarade sin doktorsavhandling med stor självsäkerhet. Han var helt enkel GRYM! Jag är mäkta imponerad må jag säga. Vilken tjej!! MIN TJEJ! Min blivande fru. I'm such a lucky guy.

Jobbet kallar igen...

Peace!

Ps: Jag sa att jag skulel bli bättre på att uppdatera... Mmmm gick sådär va?! SORRY!! DS!

RSS 2.0