Fiskar kan inte fisa...

...men det kan min polare som jag sitter hos just nu. Har vart och hälsat på Kristian idag. Hade samtidigt möte med soc.förvaltningen & gjorde klart hur hela inskolningen skulle gå till.. Dag för dag.
Tror detta kommer bli väldigt bra för både mig och Lill-Krille. Han är bara för go alltså! 

När jag skulle åka med Roslagsbanan mot stan såg jag hur den kom några 100 meter nedför en gata. Det var bara att lägga benen på ryggen och löpa i full galopp. Det hade gått vägen OM inte passagerarna som gick av tåget blockerade vägen in. SUCK! Tjocka människor!

20 min senare satt jag på nästa tåg. Hoppade av vidLiljeholmen för att äta lite snabbt innan jag hälsade på min polare. Blev McDonalds, hehe Ja behöver jag bli tjockare?!

I morgon är en annan dag. Ska berätta för min chef om vad soc.förvaltningen kom fram till. Vet inte hur det kommer att gå. Hoppas på det bästa. 

Och så har det börjat...

...bloggandet alltså! Ingen återvändo nu - eller?!
Sitter just nu på jobbet och inväntar lite svar på pågående projekt och passar i samma veva på att knåpa ihop mitt första inlägg. Vaknade strax innan kl 3 inatt. Har inte kunnat sova sen dess. Har lite för mycket att tänka på just nu. Det är önskvärt här på jobbet att jag jobbar februari ut innan jag hoppar på min pappaledighet. Samtidigt har jag fått veta att soc.förvaltningen vill att jag ska börja min "inskolning" den 16:e februari. Jag får veta mer om det i morgon när jag ska ha möte med Soc.förvaltningen. What to do?!

Känner själv att jag redan har missat mycket dyrbar tid med Kristian och vill komma igång så fort det bara går. Samtidigt som man vill att det ska lösa sig på bästa sätt för alla såklart.

Kanske ska presentera Kristian här i första inlägget, det är ju tack vare honom som jag kommer att blogga här. :)
Han föddes den 11 okt genom kejsarsnitt. Stackaren drabbades av syrebrist och kemisk lunginflamation men visade sig vara levnadsstark och klarade av det hårda mötet med "livet utanför".

image2

RSS 2.0