Fången i sitt...

...eget hem?!
Njae inte direkt. Men kom på att jag missade en grej om i morse. Jag skulle ju som sagt till jourhemmet och bada med Krilleman. Skulle ju passa bussen för att komma dit till kl 10. Hade kollat upp med SL (som ni kanske vet vad jag tycker om. Nu ska dom häja priserna i morgon igen! Mycket vi resenärer ska betala för SL's misstag med biljettsystem som inte fungerar) vilken tid jag skulle åka för att komma fram i rätt tid. (Lång parentes det blev förresten hehe). Hade bara 4 min att byta buss så det var ganska liten marginal men det gick. Även om det blev ganska spännande när första bussen var sen. Men bytesbussen var ju sen den med så det var ju egentligen ganska lugnt. Men (!!!) vad menade jag med "fången i sitt..." ?!

JO!

När jag skulle gå ut till busshållsplatsen upptäckte jag att dörren var låst. Det brukar den naturligtvis vara men inte med BÄGGE låsen. Min kära sambo hade nog kanske inte riktigt vaknat när hon åkte till jobbet eftersom hon låste bägge låsen. hehe Eller så tyckte hon att jag skulel vara säkrare så. Det ska ju gå att låsa upp bägge låsen inifrån men det var inte så självklart med överlåset. Det var ju inte mycket till marginal heller att hinna till busshållsplatsen (om bussen hade kommit i tid). Jag kom på att jag skulle gå ut genom altandörren och hoppa över staketet för att låsa upp utifrån för att sen låsa altandörren och sen ytterdörrens båda lås. Sen i ILFART rusa till busshålsplatsen och hoppas hinna med bussen. (Som det nu inte var nån panik till ALLS med facit i efterhand).

Hmmmm kan man förklara vad jag just gjort på ett mer invecklat sätt? Inser nu att VARFÖR I !#%!#%¤ SKREV JAG OM DETTA?! Skägget är inte längre än vad det når ut från hakan. Det är heller inte kortare.

image35              image36

Den som plaskar...

...blir oftast blöt! Men det var ju samtidigt hela tanken med det. Så lovely det var att bada i badkar. Jag och Krille-man njöt av det. Det gäller ju att passa på att ta ett bad när man får chansen. Visst att jag kunde ha varit friskare men det var ändå ingen fara.

image29
- Stor & liten badar -


Sitter just nu med lilleman i mitt knä. Eller ja, han sitter i en såndär babybjörn. hehe Det är kanske på tiden att han själv får hälsa på sitt egna sätt: att3ccccccnm <------ Detta ska nog betyda Hej tror jag. =)

Lilleman doftar nybadad. Han har fått hicka med.. hehe Hick-hick.

image30
- Nybadad & underbar -


Nu är det helg med. Det innbeär lugn och ledighet för dom flesta. För mig innebär det att lilleman kommer hem. Han ska som sagt sova här för första gången. Spännande!! Jag tror inte att jag själv kommer att sova så mycket. Kommer antagligen att ligga på helspänn hela natten. För att vara beredd när och OM han vaknar.

Direktör L Ska flytta in till sin lgh på stureplan idag. "Tyvärr" kan man inte vara med eftersom ovan beskrivande händelse. Synd va?! ;)

Ska knalla in till centrum sen för att köpa nytt månadskort. Det går ut idag och i morgon höjer SL priset med 70 bagare. Kommer väl inte att åka lika mycket nu men ändå skönt att ha kortet. Man åker ju buss gratis men inte några tåg eller tunnelbanor när man vill åka in till stan.

Jag tror att sambon vill att vi ska köpa diskmaskinen idag. Inte mig emot.  Handdiska är ju inte det sexigaste som finns. Varför göra nåt själv som en maskin med glädje kan göra åt en?!

Här kommer förresten en bild från igår. Jag håller ju vad jag lovar. Denna togs under vår promenad i solens värmande strålar.

image31

Så för att sammanfatta detta inlägg lite...
Underbart med helg, det är mycket som händer nu. Livet blir inte mer verkligt än vad det känns just nu och det är underbart! Den som plaskar blir våt. Den som diskar för hand gör nåt en maskin kan göra.
TREVLIG SKOTTDAG!!!

image32

Sol, värme &...

...fågelkvitter!!
Ja det var vad jag och sonen möttes av idag på vår promenix. Det var såå skönt. Folk var allmänt glada märktes. Antar att vädret hade mycket med det att göra. Det var en snubbe som påpekade för mig att det verkligen var ett underbart väder för en promenad. Jag kunde ju bara hålla med. Stolt promenerande med barnvagnen och en vaken Kristian som låg i vagnen och log.

Vi hade ju en extra lång dag idag. Jourfamiljen var borta på födelsedagskalas och kom hem vid 18:30-tiden. Min sambo kom hem lite tidigare för att hinna med att träffa lille K innan vi åkte och lämnade honom för att sova sin sista natt hos jourfamiljen. Spännande för alla parter här tror jag. I morgon ska han ju sova hos oss för första gången och går allt bra så blir det så även frammåt. HAN FLYTTAR HEM!!! =)

Fick höra idag att våran egna underhållande dans som han brukar göra med min hjälp i mitt knä gav resultat. Fast inte i form av starka ben och tidiga steg utan i svarta spår på dom vita strumporna. hehe Jeansen färgar tydligen av sig. Där ser man. Får väl dansa på andra byxor istället då. För själva dansandet går inte att tas bort. Vi har alldeles för roligt båda två för det tror jag. Kristian verkligen älskar det!

I morgon blir det till att åka till jourhemmet och hälsa på. Vi ska bada! Gäller ju att passa på när man själv inte har nåt badkar här hemma. Vi har en badbalja men det är ju inget man själv passar i. haha Endast till för den lille storheten, just det... Mr Kristian!

Det blir ialla fall att pallra sig iväg med buss härifrån vid 9.15-tiden för att vara framme med div. byten i Ormsta till kl 10. Det är ju då han brukar vakna till så det passar bäst då. Badbrallor på och sen blir det vattenlekar i badkaret. Vi får se hur det blir. Det sägs att han älskar att bada. Hoppas att min förkylning har släppt tillräckligt bara för att kunna njuta av badet.

Attans!! Lite typiskt nu.. Jag har ju tagit lite bilder som jag tänkte kasta in här men nåt strular med photoshop tydligen. Får kika på det i morgon. Tills dess...
Sleep tight!

Oj oj! NU är jag TOTALT...

...utslagen!
Ska lägga mig i sängen en stund och vila. Jag känner verkligen att jag inte är frisk. Det är en förkylning på g. SKIT ÅXÅ! Det kommer verkligen inte lämpligt nu. Men gör den någonsin det? Hostar & hostar. Det värker i kroppen. Känner mig väldigt matt och samtidigt lite frusen. Hmmmm

Nu har Krille åkt till jourfamiljen för idag. Allt ha gått bra idag och roligt har det varit. Vi har ätit gröt, banan och modersmjölksersättning. Med "vi" menar jag såklart Kristian. Kul att både gröten och bananen gick så smidigt.

Vi har även gått en liten promenad till det började småregna. Då var det dags att vända tillbaka. Visst jag hade ju regnskyddet men det låg ju hemma och det verkade inte alls riskabelt för regn när vi gick så... Nåja ingen fara.

Mot kryo-kryo-bädden!

image28

Bruno Brum med stort...

...B kom på besök!
Vad menas då meddetta? Jo idag, onsdagen den 27:e februari detta skottår vi har valt att numerera till 2008 hände det. Jag fick byta blöja med stort Nr2 för första gången, och det gick hyffsat bra. Självklart fanns det saker som hade kunnats göras betydligt bättre som t.ex att ha förberett tvättlapparna. Kanske heller inte öppna hela paketet från sidan (detta visste jag ju egentligen men i allt iver blev det nu såhär. hehe
Tur att man har en behållare som håller tätt så all fuktighet inte torkar ut. Man kanske heller inte borde ha öppnat den väldigt välfyllda blöjan INNAN man öppnade tvättlapparna på fel sätt heller. Barn ligger ju inte alltid sådär änglastilla som man kanske många gånger önskar. Fötter sparkas omkring och barn ÄR viga. Det är tydligen ganska enkelt att med fötterna nå in i en öppnad blöja och snabbt som %#"&"# nå ut över handduken som ligger på skötbordet. Men (!!!) vad gör detta? Det finns ju tvättmaskin och man har lärt sig en nyttig läxa.

Mycket brunt fanns det.

Det är lite regn i luften idag. Men jag fick med mig regnskyddet till barnvagnen så det blir nog en promenad ändå om ett litet tag. Just nu sover han i sin älskade spjälsäng här alldeles intill mig. Ja ligger med min bärbara dator i sängen och lyssnar på lite musik så det inte ska vara helt tyst. Helt tyst ska det däremot vara under sömnen nattetid. Det är ju bra att veta skillnad på nattetid & dagtid. PLUS att det är skönt att han kan sova även om det inte är knäpptyst.

Det var hostigt inatt igen och jag höll mig vaken tills ja var så trött att jag visste att jag skulle kunna somna bums när jag la mig. Jag kände mig helt matt igår kväll. Feber?! Kanske, kollar aldrig direkt. Brukar ju kännas ganska tydligt ändå.Idag känner jag mig lite piggare men jag sov ut till kl 9:30. Hade ställt klockan på rigning eftersom jag visste att lilleman skulle komma nån gång efter kl 10. Långdag idag som sagt. Kul kul!

Domen efter dagens...

...undersökningar lyder enligt följande...
Men först måste jag berätta nåt helt annat! =)

Det är verkligen inte alls roligare när det regnar ute än när det är fint väder! Eller hur?! Men vad har det med detta att göra? Ingenting! ABSOLUT INGENTING!!

Men för att sansa sig lite nudå kanske...
Jag hade missuppfattat det lite med testerna idag. Det var inte alls magnetröntgen som jag först trodde. Det var andra tester som skulle göras. Kollas vikter, läng, huvudomfång osv. Dessutom se hur utveckligen gått gällande rörelser osv. Man blir verkligen stolt som förälder när man hör att dom säger att han ligger väääldigt bra till. Det är ju inte bara "nåt som dom säger" om det inte är så. Han skulle egentligen ha gjort dessa tester om två veckor men gjorde dom idag eftersom jourmamman inte kommer att vara med senare. Det känns ju bra för mig att hon är med nu i början vid dessa möten eftersom det är hos henne han bor om nätterna och som har vart med honom mest.

Han gillar ju inte "varm" mat som sagt och det gör inget. Vill han inte ha det just nu så är det ingen fara. Det kommer antagligen att vänjas om senare. Vi ska fortfarande undvika matprodukter som innehåller ko-mjölk. Han får ju modersmjölkersättning jusst nu som är sådär lagom billigt. "Bara" 400 kr/burk á 400g. Tur att han har högkostnadsskydd.
Läkarna gav honom så mycket beröm över alla testresultaten. Hur kan man bli gladare som förälder?! Ett barn som är friskt! Det är något som verkligen betyder så mycket för en.

I morgon kommer jag att vara ensam med lille Krille en längre stund. Från 10.00 till 18.30 har vi sagt. Jag hoppas nu bara att jag får bättre sömn inatt. Måste erkänna att jag har vart aningens gäspig idag. Kan ju bero på att jag ev. har lite feber fortfarande samt att jag vaknade av hosta så många gånger under natten.

Här kommer en bild från idag. Detta är verkligen en trevlig mysstund och visst kan man strunta i hur man ser ut i håret. hehe

image27

- Bad hairday x 2 -

En mardröm även om...

...jag var klarvaken. Hostan satte igång inatt.. Kunde verkligen inte sova. Så jobbigt när det blir så. Hade feber med men den är borta nu som tur är. Nu är det bara hosta och hosta som gäller, men jag tar hosttabletter som jag vet inte är nåt vidare men dom hjälper nog lite ialla fall. Det blir en del vatten med.

Skulel ha åkt in till jobbet i morse men kände efter en hård natt att det inte var någon större idé. Hade inte gjort någon nytta där i mitt tillstånd ialla fall. Hoppas dom kan plöja av jobben i tid. Fick höra igår att det var mycket just nu.

Kristian kom strax efter kl 10. När jag mötte upp dom på parkeringen låg han och sov fortfarande. Han var tydligen väldigt trött godingen så han fick fortsätta att sova i sin stol som vi tog med in i hemmet.

Nu har vi busat lite. Jourmamman åkte strax efter att dom kom så det är bara jag och lilleman just nu några timmar. Han har inte vart jättesugen på matflaskan men en del har han fått i sig ialla fall. Ska kolla med farbror doktorn sen om det kan bero på nåt speciellt. Han är inte förtjust i något som är varmare än svalt. Alltså inte kroppstemererat som det normalt ska vara. Det har han aldrig varit. Vi ska se vad doktorn har att säga om det med.

Vi ska ju genomgå en magnetröntgen idag. Det känns pirrigt. Vi ska idag se om det har blitt några men efter hans jobbiga födsel. Han drabbades ju av syrebrist och fick ligga nerkyld några dagar med kylmössa och sånt där. En relativt ny metod som gett bra framsteg hos barn som lider av syrebrist. Första testerna visade inga symptom på några men ialla fall. Hoppas för allt vad som finns att det fortfarande inte visar några men efter dagens undersökning.

Just nu sitter han hos mig när jag skriver detta. Han har nu vaknat precis. Ätit lite smått och killar mina armar med sina små händer. hehe Hoppas ni förstår att jag inte kan sitta här och skriva längre. Måste ju såklart gooosa nu!

Neeej det är inte sant...

...jag har börjat hosta igen! DJUP SUCK!
Folk som känner mig vet att jag kan dras med jobbiga hostperioder stundsvis. Verkligen irriterande. Jag känner mig inte alls sjuk eller så ialla fall. Bara irriterande med rethosta.
En del folk i min omgivning har ju vart förkylda och det känns som om man knallat omkring på ett skarpt minfält men klarat sig - tills nu då.
Kristian är fortfarande lite skropplig i halsen med några enstaka nysningar hit och dit. Visst har man fått ett gäng rakt i nyllet utan att känna minsta bieffekt av det. Förutom lite blötare ett kort ögonblick därefter. Men annars har inget hänt. Jag har inte slarvat med kläder heller. Har halsduk när det behövs och allt det där.

Är nog inte Stålmannen trots allt.

Krille-mannen idag då. Jovisst var han här och bekantade sig mer i sin nya miljö. Stora ögon som cirkulerade runt och nötte av hemmet - tum efter tum. Undrar just hur mycket som fastnar i såna små livs hjärnor. Självklart känner han av att han inte är där han brukar vara. Men han gillar sin säng och fick även testa babygymet för första gången idag. OJ Vad det var intressant. Mycket att ligga och titta på. Sträcka sig efter och så roligt det var dessutom.
Andra nya saker som han fick vara med om var att provsitta den nya bilbarnstolen. Blir nog super den. Den är ännu bara hemma och ikke monterad i bilen. Nu blir det att se var den passar bäst och vad som verkar smidigast. I fram eller baksätet. Vill man ha honom ensam i baksätet om man skulle åka själv med honom? Hur ofta kommer det att bli såna situationer? Får stolen ens plats där? Bilen är ju ingen stadsjeep direkt. Snarare nån variant några storlekar större än en "Smart".

Jag fick lära mig ett nytt akrobatgrepp som man kan bära omkring på lillemannen med. Jag har tidigare bara burit honom mot axeln eller vid ena sidan. Det smarta är att man på detta sätt får ena handen fri. För det kommer ju att behövas. Man blir ju totalt låst annars och man kan ju inte alltid sätta ner honom såfort man behöver göra saker.
Visst blir man väääldigt dregglig på armen på detta nya sätt för som det smaskas med händerna i munnen nu. Tänder på gång kanske?! Vi får se, nåt är det helt klart. Bra trix är alltid bra såklart och detta är verkligen inte självklart för mig.. Men det kommer och roligt är det!

I morgon ska vi till farbror doktorn. Vi ska göra en rutinkontroll efter hans lite jobbiga födsel. Håller tummarna att allt är som det ska. Därefter blir det till att åka in till jobbet och försöka hjälpa till lite.

Men det är en annan dag och den får ni höra om mer i morgon.

Ett provligg i den mysiga...

...spjälsängen som är helt ny för Krille-mannen uppskattades tydligen. Han låg med ganska stora ögon och tittade omkring sig men ett och annat glatt flin fick man ju se. Han är verkligen ett solstrålebarn precis som sin far?! :) Hmmm Ja kanske?! Glad är han ialla fall..

image24


Han fick se det blivande hemmet idag ialla fall . Det var en ganska kort visit men ändå. I morgon kommer dom vid 10-tiden och stannar till kl 14 ungefär. Det blir den andra veckan på inskolningen och sen till helgen kommer den litte att tillbringa heltid hos oss. Sweeeeet!!!

Det blev en barnstol idag med. Skönt att ha det avklarat. Vi hade ju kollat ut en modell som hade fått lysande betyg överallt. Det fanns t.o.m videos på nån sida där man fick se krocktester av olika modeller. Vill ju inte göra personer med märket Akta rädda nu men en av Aktas modeller voltade verkligen omkring nåt så in i &¤"#&# och stackars den unge som skulle sitta i den. Ja det var nästan synd om testdockan som satt i!! Usch!

image26
Här har vi den modell som vi valde. BeSafe izi kid.


Ball va?! Denna stol kommer han att kunna ha tills han blir 25 kg. (Närmare 5 år)

Vi var förbi lägenheten i hökarängen med. Plejset jag bodde i innan jag flyttade hit till Upplands Väsby. Det var sig likt. Tog med mig lite saker som jag hade kvar där. Lämnade nycklarna i brevinkastet och känner att det är skönt att inte behöva åka tillbaka dit. Hälsade sen på hos några vänner. Det spelades guitarhero III för fulla muggar. Fröken J låg och sov när vi kom så hon missade fikat. Fick låna en plattskärm av mr Bubbel... STOOORT TACK!

Nej ser ni... Dags att vara lite social med. Filmtajm! 
-PEACE!

Ingen bilbarnstol men...

...en massa andra prylar blev köpta idag. Det var allt från hårtrimmer till en massa barnprylar. Ja det blir ju en hel del såna köp för tillfället - och kul är det! Bilbarnstolen vi har sett ut har fått väldigt bra i samtliga tester. Det är typ den som fått bäst resultat och endast det bästa är gott nog när det gäller Kristian såklart! Säkerheten framför allt! Blir nog till att köpa den i morgon istället. Får kolla upp vila som säljer den.

Beslutade dessutom att vi ska slå till på en diskmaskin nu. Det är inget att vänta på liksom. Hellre ha en än att INTE ha en helt enkelt.

Var ute igår med en skön samling personer. Ja det var ju folket från mitt jobb som var ute. På Patricia av alla ställen.. Men som vi ägde! Tog superenkelt priset som bästa groupies! Hade vart en skräll annars!
Vårt eget företagsband gick tyvärr inte till final. Dom hamnade på en andra plats (vilket var märkligt). Dom gjorde så bra ifrån sig.
Jag ger inte Patricia nåt jätte-topp-betyg för maten. Detta var ju bokat för ett bra tag sen och ÄNDÅ var det slut på vissa saker från den mycket bantade menyn. Aja, var ju inte där för att äta i första hand även om man var hungrig efter att endast ätit frukost typ. Det kändes att det inte fanns så mycket att binda drickat till.. Aja.. Ingen jäteskada!!

I morgon kommer KRistian hit och hälsar på för första gången. Ska bli kul att se hur han reagerar över att vara här. Det kommer ju att bli inskolning här hemma nu denna veckan. Spännande!!

Oh yeah! Natural...

...blonde!! :)

Precis som pappa. Blonhårig. Först var håret väldigt mörkt men nu ser man att det kommer ljusa glimtar underifrån så det blir en blondie av killen. Like father, like son.

Fick lite sovmorgon idag. Lovely! Åkte till lillknatten strax innan kl 12. Han var redan klar för att tas ut på promenix. Det är nåt som man ska vänja sig vid. Frisk luft! Det kommer att bli mycket promenader en tid framöver nu. När man tänker efter så saknar jag styrketräningen som jag brukade hålla på med under veckorna innan. Men men, får leta upp nåt gym som har barnpassning. Jag vet att det finns vid vallentuna som ska vara bra.. Kanske hittar nåt närmare här?! Får undersöka saken lite mer. Promenaderna för duga för tillfället. Blir ju såklart enklare sen när inskolningen är klar och han är hos mig på heltid. Vilket är om ca en vecka nu bara.. Underbart pirrigt!

I morgon ska jag till Kristian lite tidigare på dagen. Jag ska hålla mig  alert under morgonen så får vi se när samtalet kommer. Då är det bara att pipa iväg.

I morogn kväll ska jag och typ resten av de anställda på jobbet se några kollegor uppträda på Patricia. Vi är ett gigantiskt gäng som verkligen borde skämmas om vi inte tar hem priset som bästa groupies!! Jag kommer att dra mitt strå till stacken ialla fall - var så säkra på det! Är man en Wilde så är man! hehe
Vi har bokat bord och jag ser fram emot denna kväll även om just Patricia inte riktigt är mitt hak vanligtvis. Nåja, allt kan göras kul om man bara kastar in lite fan i det. hehe

image23


- Natural blonde -

Skumpa, bling-bling och...

... glada miner! Det bordes verkligen firas ordentligt nu att jag har fått ensam vårdnad om Kristian!! Det känns som en stor sten har trillat ur mitt bröst. Hoppas detta innebär att jag kommer att sova bättre om nätterna nu!!? Eller ja... Snart är det ju lille-mannen som bestämmer hur mina nätter & dagar ser ut. hehe Men det är skillnad. JAG Är SÅÅÅÅÅÅ GLAD NU! SÅ LÄTTAD!! Samtidigt inser jag allt mer, dag för dag att detta verkligen är en tuff resa - one way! Men jag ångrar mig inte för en endaste bråkdel av en sekund.

I morgon är det sovmorgon för min del. Det känns osm jag verkligen behöver det. Jag ringde in till jobbet och stämde av och det verkade som det inte skulle vara några som helst problem enligt kollegorna. Yey!

Fick åka till en bekant som jag brukade jobba en del för innan inom ljudbranchen. Han skulle uppträda på lördg och behövde få sina grejor kollade att dom var fit-4-fight tills dess. Blev hämtad här hemma och vad som enligt mig var en väldigt lätt beskrivning någonstans blev nästintill katastrof-galet fel förstår jag inte.
Visst jag har ju skaffat mig en gps nu för att hitta men det innebär ju inte att andra sla göra det. Förkliring var ialla fall: "när ni kommer från rotebro, åk rakt fram, genom rondellen vid mataffären och sen första till vänster". Hur i "¤%&"¤ kan detta tolkas som att man ska svänga vänster i rondellen??! Aja, efter ca 20 minuters förklaring om att rakt fram INTE betyder sväng vänster fick jag nog och promenerade till dom istället. Var "enklare" så.

Dag 4 på inskolningen...
En betydligt friskare Kristian låg i sin säng redo att ta med farsan på promenad när jag kom. Han började bli lite småtrött så det var perfekt läge att ta med underverket ut i friska luften. Det var betydligt kallare idag men det gluttade fram lite sol som var härlig att ha som sällskap. Ogillar ju oftast solens fula kusin - regnet och man ska inte klaga när man slipper regn! Allt frid & fröjd. Gick och snackade med Krille om dittan & datten och efter ca en halvtimme somnade han. Gick en lite längre tur och kollade in området lite. Härligt!

Älskar verkligen livet just nu!!

image22

- Dags att fira det enorma framsteget -

Köpte mig en ny liten...

...vän! Pålitlig liten rackare dessutom. Vad snackar jag om egentligen?! En GPS såklart!
Förstår egentligen inte varför jag inte har gjort det tidigare?! Jag som ALLTID lyckas strula bort mig vart jag än är. Å andra sidan har man numera INGEN som helt ursäkt om man skulle virra sig vilse. hehe Aja, känns ialla fall tryggare att ha en än att inte ha en.

Det var dag 3 på inskolningen. Kom till en lite muttrare Kristian idag. Men han blev ju glad när han såg mig. Men han är inte helt frisk ännu stackaren. Dessutom hade han inte sovit så mycket inatt berättade jourmamman. Jag busade lite med honom. Gav honom lite mat och sen mest bara umgicks med honom ett tag tills det var dags för lite banan. Det var smaskens det! Men inte helt lätt för en annan att mata utan att se tekniken från ett riktigt matarproffs! Efter detta var det dags att gå ut en runda i friska luften. Det var lite kyligare idag men absolut ingen fara. Tog med mig GPS:en och testade den lite längs vägarna.. Följde inte med någon hållare för barnvagn dock så den fick ligga på överdraget. Funkade finfint det med jue! Mycket bra funktion att man kan välja att det är en gångrutt man väljer och inte bilfärd. Hittade vishey-vatten (??) !!! Det är bra för Kristian (och alla barn som får såna där vita sår i munnen). Stackarn hade fått bikarbonat igår för det skulle tydligen kunna funka men det resulterade i ett gallskrik och lite blod från sår som följd. Ingen succé med andra ord. Får hoppas att det funkade bättre med vischey-vattnet istället. Det är tydligen inte helt lätt att hitta numera. Men jag lyckades! Weee!! :)

I morgon är det som så mycket hänger på. Känns ganska oroligt såklart. MEn det ska säkert gå bra. Det handlar om en stor milstolpe för hela denna grejen jag är mitt inne i. Berättar med om det i morgon. Håll tummarna för mig att allt går bra för alla parter!!


image21



Kortis>>

Gick som vanligt för andra dagen i rad upp kl 05:35. :)
Det kändes mycket enklare idag. Kände mig inte ens nästan trött.. Märkligt! På pendeltåget upptäckte jag när jag kikade upp ut morgontidningen en otroligt vacker syn. VILKEN HIMMEL!! WOW säger jag bara!
Det var alldeles knallrött som tonades mot orange och man såg mot horisonten. Bättre motljusbild är svår att slå. Hade med mig kamera men det skulle inte ha blivit någon bra bild eftersom det var ljust i tåget, reflekterande lortiga glas.. Men ja, Det fick bli en mental bild. :)

Valde att inte byta till någon Sightseeing-SL-busstur. Blev en frisk promenix istället.

Andra dagen som...

...jag skolades in tillsammans med Kristian. Lovely! men först...
GRRRR SL!!! Förstår verkligen inte varför det ska vara så svårt med SL. I morse när jag åkte till jobbet, vilket var tidigare än vanligt möttes jag av en halvspydig busschaufför. Jag var uppe såpass tidigt att jag fick väcka tuppen som bad mig om lite sovmorgon. hehe Men ialla fall, gick upp kl 05.35 så jag var kanske inte helt med på galoppen när busschauffören snackade med mig men jag tror att jag var såpass mycket med för att förstå vad som hände. Jag frågade ialla fall denna kvinnliga busschaufför om hon stannade vid hållplatsen "Vårdkasen". Det svar jag fick var följande: "Ja det gör jag, men bara om du trycker på knappen". Ja naturligtvis skulle jag göra det förklarade jag. Jag hade inte åkt denna bussturen innan. Det var ju därför jag frågade. Alla bussar från Huddinges station mot sjukhuset åker förbi hållplatsen vårdkasen som första hållplats, men det är inte alla som stannar till där men det skulle ju denna turen göra. Jag hoppade på, glad att slippa vänta på någon annan buss. Plingade som jag brukade när bussen åkt iväg. Sen ser jag det hända... Vad som brukar vara motorväg raka spåret mot jobbet blev någon skogstur och efter ett tag stannade bussen vid första hållplatsen (eftersom jag hade plingat) men det var INTE vårdkasen!! Jag gick fram till busschauffören och nämnde vad jag konstaterat - FEL HÅLLPLATS. Hon förklarade att hon visst skulle stanna vid vårdkasen, men inte förräns efter en längre resa. SUCK! Nästa gång får man ställa frågor som är såpass idiotsäkra att t.o.m SL-personal förstår att svara vettigt på dom.

Jobbade några timmar på jobbet. Fick undan 4 jobb från inkorgen vilket var bra. Snabba ryck och inget att vänta på.
Kom lagom i tid till Kristian och han blev så glad igen över att se mig. Man smälter varje gång samtidigt som en del dör inom en när man tvingas lämna. Men idag började vi med en massa skratt och bus. Otroligt skoj att höra honom skratta. Man skrattade med själv såklart. Som det smittades! Det fanns en leksak som ha verkligen älskade. En rosa barbapappa. Kolla in bilden! Tyvärr blir han lite nyfiken när kameror kommer fram och ett såpass glatt léende som skulle kunna få vilken tandläkare som helst i grannlandet att blicka hitåt, blixtsnabbt förvandlas till en min som bara ser rent allmänt allvarig ut. Men visst är han söt! Man ser dock ganska tydligt på denna bild att han slitit tag i sitt hår och dragit bort en massa på hans vänstra sida. hehe Det beror ev på att han känner av att det p.g.a förkylning klibbar sig lite i öronen och speciellt i det vänstra. Men det är ju hår - det växer ju ut. hehe

image20

- En rosa vän som garanterar skratt -


Första dagen...

...på inskolningen för både mig & Kristian.
Det var idag allt började. Åkte till jourhemmet vid kl 12.30. Han började då redan bli aningen trött men piggnade till lite när vi kom och blottade våra ansikten där han låg i sin säng. hehe Han vart väldigt glad såg man. Ja det syntes väääldigt mycket t.o.m. Vilket smile han gav oss. Underbart!
Han visade tecken på att han inte ville sova just då så jag tog upp honom och gosade. Doften av baby är verkligen speciell...
Vi beslutade att ta en promenad så vi skulle få lite frisk luft. Vädret var ju strålande sol så det var ju bara dumt att inte passa på att vara ute. Gjorde ett snabbt blöjbyte och sen var vi redo att klä på oss för promenaden.
Gick in till Vallentuna centrum och Kristian somnade i vagnen efter ca 15 minuters promenad efter att med ganska stora ögon spanat på mig som vagnförare istället för personerna som brukar göra det. Väl inne i Vallentuna kollade vi in i en järnbutik som hade öppet. Handlade på oss lite saker som behövdes och sen var det dags att gå tillbaka till jourhemmet eftersom Kristian antagligen snart skulle vakna och då antagligen vara hungrig. Vi hade ju inte med oss någon nappflaska med mat så det gällde att inte vara allför långt ifrån hemmet. Han vaknade när det var en liten bit kvar till hemmet bara och var liiite ledsen men det gick över.

Kom hem...
Fortsatte med att röja i förrådet med kartonger med div. blandat turbopackade grejer i. Sorterade upp en massa som ska slängas och sen även sorteringar på typ liknande saker i samma lådor osv. Blir ju så mycket enklare då!

Gjorde hemmagjorda hamburgare. SMASKIGT VÄRRE!!! Jag har fått en hamburgerpress vid ett tillfälle vilken kom fram i all sortering häromdagen så det var ju ett ypperligt tillfälle att testa hur den fungerade. Det blev bra ialla fall.. Kolla resultatet!! Iof ser man inte mycket av själva burgaren men jag kan garantera att det blev bra resultat.

image18
image19


Nej nu är det dags att snart lägga sig. Ska nämligen upp extra tidigt i morgon för att hinna in till jobbet till kl 07.00.
zZzzZzZzz..

PS: Jag vet!! Salladen kanske inte borde ligga överst på burgaren och jag hade fått många inlägg om just detta om jag inte påpekat detta själv. ;) Men (!!!) Det smakade väääldigt gott trots allt! DS!

Hemma en lördagkväll utan...

...att känna det minsta att det skulle vara fel. Det är snarare väldigt skönt. Tjejen åkte för ett litet tag sen till uppsala på tjejfest. Själv dricker jag lite rödvin och röjer lite i div. flyttkartonger som jag ännu inte sorterat vad som ska kastas och inte.


Idag åkte vi till ett köpcentra och handlade lite saker som kan komma till användning. Bl a en skruvdragare. Det fanns faktiskt skruvdragare som hade blom-mönster. Antar att dom inte i första hand är riktade till män men vad vet jag?!. hehe

Det blev en mer vanlig modell för oss ialla fall. Sen åkte vi även förbi två ridsportsaffärer. Tjejen rider ju så det var vissa saker som behövdes köpas. Jag läste lite i nån bostadstidning utanför under tiden.


När allt shoppande var avklarat  åkte vi ut en sväng och tog en skogs-stigs-promenad (hängagubbe-ord verkligen). Vi gick förbi någon gammal fornnordisk borg och gravplats. Hade laddat med massäck och kaffetermos. Lovely! :)

Kameran togs med för att ta några bilder att ev ha med här i bloggen. Om det nu inte hade varit för att batterierna dog när jag skulle knäppa första bilden. SUCK! Aja, det får bli lite bilder senare istället. Det var fint väder ialla fall och riktigt härligt med en promenad.


I morse vaknade jag egentligen på tok för tidigt för att gå upp. Men eftersom jag inte hade någon tid att passa blev jag bara sådär pigg som man kan bli just såna tillfällen. Vet inte varför. Kunde inte somna om och gjorde som vanligt när jag inte kan sova - hålelr tjejen vaken med genom att dra igång diskussioner. hehe Vi konstaterade senare vid frukosten att hon antagligen skulle sova betydligt bättre om JAG åt sömntabletter!! hehe

image15
- Sömntabletter för den andres skull!! SMART?? -

Bling-bling...

...fredag med stort B! :)
Idag är det min sista arbetsdag innan pappaledigheten. Ja om man bortser från de tillfällen man kommer in och jobbar nu under dom kommande 2 veckorna. Allt känns så verkligen just nu. Det är ju NU det händer!!
Innan har det ju varit "snart dags" och "inte mycket kvar nu" tider men inte idag. Nej det är verkligen bling-bling fredag! Jag har naturligtvis blingat till min klocka. Jag har en sån klocka som man kan blinga till eller ha mer diskret beroende på tillfälle.


Denna klocka är tyvärr inte min

Nu ska vi ha lunchmöte... :) 

Vååårkänslor...

...kommer som på beställning nu när man snart ska hoppa på pappaledigheten!
Det är andra dagen i dar som det verkligen känns vårigt ute. Underbart!
Det är alla ♥-ans dag idag. Kärleken viner i luften och jag antar att många kommer att tillbringa kvällen med sin allra käresta. Det kommer även jag att göra. Dricka lite vin, laga nåt gott och lyssna på skön musik. Är det inte så man ska ha det en dag som denna? Kärlekens dag Nr1!

Appropå värkänslor. Det borde vara på tok för tidigt att känna av våren redan nu men när man är ute och solen skiner en rakt i ansiktet såhär vårigt så är det svårt att låta bli. Jag älskar våren. Tussilagon som tittar fram, fågelkvittret som får en glad och pollenprognoserna i tidlingarna.. Det hör till och jag är inte drabbad av pollen.
Just tussilagon är en trevlig blomma. Den är bland dom första tecknen på att det håller på att bli sommar. Sommaren som för mig är den naknaste årstiden. Man har minst kläder på sig och det har typ alla andra åxå.

image11

- Kärlekens årstid väntar runt hörnet -

Starka känslor som delar...

...sig i ens inre. Det är ju detta jag ville men samtidigt känns det såklart olustigt att någon annan mår dåligt. Går det att ändra på? Nej, antagligen inte i detta fallet. Ogillar när man funderar över vad man själv kunnat göra annorlunda för att ev. få någon annan att må lite bättre. I detta fallet tror jag inte NÅGOT hade kunnat göras annorlunda.
Jag förstår att detta kanske är rörigt men det måste tyvärr förbli så i detta fallet.

- En tår kan betyda allt! -

Jobbade ialla fall halvdag idag. Jobbade en liten skvätt på lunchen med för att göra klart det jag hade påbörjat. Åkte sen för att prata med soc.förvaltningen & föräldrarätten. Det var ett bra möte. Vi snackade om hur planerna ser ut härnäst och det ser bra ut. Vi bestämde att vi ska ses på onsdag igen. Då har pappaledigheten börjat. Jag har fortfarande inte meddelat detta till försäkringskassan. Alltid så långa telefonköer. Suck!
Får bli i morgon till vilket pris som helst. Det bara MÅÅÅSTE ske i morgon!

Efter mötet åkte jag och hälsade på sonen. Han mår bättre nu och var bara lite hostig & snorig men det hindrade honom inte från att skratta en massa och vara sådär goo som bara små barn kan vara. Blåsa bubblor med munnen och charma en med sitt glada léende. MAN SMÄLTER!

Kollade även på en bil idag. 91:a, volvo... Ja vad kan man säga? Kanske inte vore så dumt med en bil att åka omkring i emellanåt. Skulle ju naturligtvis underlätta mycket. Sa att jag skulle fundera på det. Kanske slår till?!

2 dagar kvar nu innan man stämplar ut på ett tag. Känns så overkligt och samtidigt verkligare än någonsin!!

Långsammare kan ingen vara...

...än SL ibland alltså. Detta är andra dagen i rad som det tar drygt 30 min längre än vad resan ska ta. Varför?!
Inga meddelanden heller på lääänge om varför vi står helt stilla mitt mellan två stationer. Sen kommer en röst som man får anstränga sina öron till det yttersta för att höra som talar om att vi kommer att bli stående ett tag till. That's it! Inte varför eller ungefär hur lång tid utan att vi kommer att stå ett tag till. Vad ska man med den informationen till?
Andra tåg passerar oss på intill-liggande spår och jag förstår inte varför dom kan åka men inte vi. Nåja, några minuter senare berättar en röst att det är fel på signallampan.
Jag är ialla fall glad att jag skulel av vid upplands väsby. Tåget skulle nämligen inte åka hela sträckan eftersom vi blivit såpass försenade. Förstår att dom som skulle vidare vart väääldigt besvinka.
SL måste vara en förkortning av SnigeL!!

Tränade på lunchpasset idag igen.. Det är skönt. Dels att man är klar för dagen när man slutar. Man har varit duktig och det brukar bli 4 pass/vecka. Visst det är inga långa pass. ca 45 minuter brukar det bli. Men det är intensivt och så skönt efteråt när man kilar upp till matsalen för att kasta i sig lite käk från restaurangen.

Insåg en sak idag när jag klev ur duschen efter träningen. Min frisyr kan beskrivas bäst genom att jämföras med värmlandsvisan!! - Varierande och dryg! Det är verkligen dags att klippa sig igen och få lite frisyr i barret. Får se när det finns tid för trimning.

image10
- SL gör det igen -

Tvångsvila i 2 minuter...

...är vad jag tvingar mig själv just nu. Tar en bloggpaus.
Det är mycket på jobbet just nu. Jobben trillar in och vi är en man kort. Vad göra?! Bara att bita ihop och få klart så mycket som möjligt - mer kan man ju inte göra. Ska egentligen hälsa på Kristian efter jobbet men det kommer kanske bli lite övertid idag?! Vi får se.
Det underlättar ju knappast att man ska gå vid lunch i morgon heller. Vi får hoppsa att vår sjuke kollega frisknat till tills dess.

Jag strulade ju till det igår här på jobbet.. SUCK!
Jag påbörjade ett jobb i fredags och tvingades lämna det oklart tills igår och det gjorde att jag missade vissa filer som skulle med i projektet. Tur att kontaktpersonen uppmärksammade detta men tyvärr var det redan försent att rättas till för gårdagens leverans. Jag hatar verkligen när man inte kan slutföra jobb innan helgen. Det kan så lätt bli såna här missar då. Sorry E. för misstaget!!

Det är ju sista veckan nu innan pappaledigheten. Jag ska iof hjälpa till här på jobbet de dagar det finns tid & utrymme för det dom första två veckorna när jag har inskolningen. Men det känns ändå som om det är väääldigt kort tid kvar nu, och det är det ju! Kul att få träffa lille Krille mer intensivt nu. Det gör ont i själen när man måste lämna honom som det har varit hittills. Men snart så!! :)

Tillbaka till jobbet.. 2 min vila som utlovat...

image8

- DON'T PANIC -

Go & gla' som...

...kexchoklad fastän jag inte är sugen på choklad. Men jag fick nyss ett glädjande samtal från föräldrarätten som berättade att dom tillsammans med soc.förvaltningen är eniga om att vi ska köra på som planerat och att jag inte skulle vara orolig. JIPPIIIIE!!!
Det var så värmande att höra dessa ord. Kom som ett "du är underbar", nästan samma värmande känsla. Alltid skönt att kunna koppla bort en del av det jobbiga. Det har vart jobbigt just därför under helgen. Sovit ganska dåligt som medföljd såklart. Men hoppas nu kunna slappna av lite även om det är svårt. Det är ju för mycket på spel för att känna sig lugn innan man har facit i hand.


Back to work...

image7
- Smaskens -

Det var segt i morse...

...och jag låg och drog mig tills marie sa åt mig att nu var det dags för mig att gå upp.

Sprang jämsides med bussen till hållplatsen, kom fram till pendeln och det visade sig att tåget var inställt av nån märklig anledning. TYPISKT!

Det var såklart tjockt med folk så man fick tränga sig ner mellan två antagligen ganska hungriga personer som egentligen såg ganska mätta ut. Tur ändå att man hoppade på vid dom tidiga hållplatserna så man trots allt fick sitta ner, det är ju en lååång resa.

Mitt temot satt det tre tjejer i kanske dryga 40-årsåldern. Dom kacklade i lätt 10 min om att det var så mycket folk. Att det måste bero på nåt, kanske att tåget innan var inställt. Hmmm JA KANSKE DET!

Tråcklade upp telefonen, petade in hörlurarna så långt det bara gick i öronen för att avskärma mig från omvärlden och lyssnade på musik. John Mayer blev det och några låtar senare hade jag löst korsordet i Metro.

image6
Trångt var det!!

Oroligheten knackar på dörren...

...eftersom jag fick några sms från mamman till Kristian. Det stod att hon återigen inte kunde komma på det inplanerade mötet. Att det var inplanerat till onsdag visste inte ens jag om. Kontsigt, det känns som det hade vart bra för mig att känna till det men okej. Jag vill ju bara att det ska lösa sig så fårt och smidigt som möjligt. Hon skrev dessutom att HON nu funderar på att ta ensam vårdnad om Kristian (!!!!) WHAT?! Det kommer såklart inte att bli så, det går jag ALDRIG med på. Jag tror jag har mycket plus i kanten eftersom det är jag som har visat intresse och hela tiden varit aktiv med vad jag vill. Mamman har aldrig sett Kristian, hon var nedsövd under förlossningen. Hon har nog haft sina orsaker till det såklart. Det måste ju vara det största valet en mamma kan göra. Men jag är så inställd på att gå på pappaledigheten nu att jag kan känna smaken av det. Jag riktigt längtar. Kristian är en underbar person som jag vill lära mig ALLT om!!

Var på afterwork i fredgas med två polare. En tredje polare skulle ha hört av sig men som vanligt svek han. Han har nog för mycket att göra stackarn. Vi andra hade det trevligt ialla fall. Var först på Patricia eftersom vi skulle möte upp några tjejpolare till mr M. Dom kom aldrig utan vi fick istället gå till ett annat ställe som jag inte minns namnet på men det var otrolgit bra drag där. Dit måste man ju gå igen helt klart. Det låg vid slussen.
När jag sen skulle åka "nattetid" till upplands väsby för första gången så hade jag såklart sett fel på tiden för sista nattåget. Fick åka buss. Mycket lång tid senare hoppade jag av "i närheten" av stationen. Det kom en taxi som jag vinkade till mig. Han hade ingen aning om adressen jag ville till. Ingen karta hade han eller gps. Han hittade till stationen ialla fall. Jag ville förklara vägen till vart jag skulle men han sa att det inte gick att åka till andra sidan stationen (!!) eh!!
Jag betalade ingen dricks till honom. Däremot påpekade jag att han INTE var den bästa taxichaffisen jag åkt med, utan att försöka vara otrevlig. Tror det gick vägen. Fick gå hem och det tog ca 20 min i lagomt tempo.

Vad och hälsade på Krille igår på dagen. Han var friskare nu vilket såklart är skönt både för honom och en annan. Han hade fått smaka på fruktgröt vilket ledde till att han fick upp smaken för det söta och inte tyckte det var lika smarrigt med kosttillskottet han fått hittills. Men det gick ju bra ändå att få i honom lite kosttillskott till slut.

image5
- Här har vi 3 lyckliga -

Kortis>>

I morse när jag kom till jobbet låg där ett kort vid min arbetsplats. Printpersonalen hade uppmärksammat att det var min namnsdag igår.


Inte visste jag att printpersonalen kunde läsa kalendern?!! ;)

image3


En heeel månad...

...utan snus! Not bad, not bad at all!

Känns helt okej dessutom. Visst känner man av lite sug efter någonting efter måltider men inget man inte kan vara utan längre.

Det kanske blir jobbigare nu ikväll när man ska på afterwork med några vänner. Det brukade ju alltid bli några snusar extra vid partaj innan. Det finns ju Onico som jag vet funkar bra som nödlösare. Vi får se...


Fick höra igår att polaren jag tidigare delade lgh med köpte sig en lgh alldeles vid stureplan. Han fixade tydligen inte att bo ensam i Hökarängen. Grattis till läget säger jag!


I morgon ska jag och tjejen på middag hos några vänner till henne. Det ska bli trevligt. Det enda är att typ ALLA hennes vänner vill att man ska spela sällskapsspel. Gärna frågesporter och liknande. Jag vet inte men det är verkligen inte roligt för mig. Har aldrig tyckt det. Man känner att man "måste vara med" för att inte vara tråkig. Men dom vet ju att jag inte gillar det. Det räcker inte med att jag är dommare heller.. hehe.

Det är ju melodifestivalen med så man kanske slipper undan med att vi kollar på det istället. Håller tummarna.


En ganska irriterande sak jag upptäckt är att det är urusel mottagning på Mix megapol i upplands väsby. Jag brukade ju alltid lyssna på Adam & Gry på vägen till jobbet. Aja, det är ju bara en vecka kvar nu till pappalediggheten så man står nog ut.


Just det!! En dag när jag var och hälsade på Kristian hos jourfamiljen så hörde jag nåt gulligt. Det finns en liten tjej på 6 år som bor hos familjen men snart ska flytta till ny familj. Hon lekte med en kompis och barn har ju sin verklighet att jämföra saker med. Ja det har vi ju alla förresten. Ialla fall, dom lekte "mamma, pappa & barn" men (!!!) med en viss skillnad.. Det var istället jourmamma, jourpappa & barn. hehe Det är ju så verkligheten ser ut för henne.


Jag fick ialla fall träffa min Kristian igår!! Han var lite förkyld stackaren. Nös mig återigen rakt i ansiktet och som vanligt log han stolt efteråt. Jag fick även byta blöja på honom för första gången för mig. WOW! Jag lyckades mycket bra. Det var inte så svårt. Det var bara byte från Nr1-blöja så det behövdes inget jättetorkande. Bra start. Han har börjat vända på sig. Fort går det, superstark är han. Sen fram emot alla milstolpar man får uppleva tillsammans med honom. Fick tyvärr inga bilder tagna igår. Lovar att posta lite nytt material snaaart!


Trevlig fredag!!


Mitt namn...

...är dagens namn. Ja ett av dom ialla fall och det är INTE Dick jag syftar på.
Heter ju Rickard, ja med CK - precis som det låter. :) Jag är ingen person som minna namnsdagar. Varken mina egna eller andras. Det var andra som hörde av sig till mig och glatt talade om att det var "min dag". Varför har vi egentligen namnsdagar? Ska man känna sig lite extra speciell just den dag när ens namn står där - i kalendern?
Dom flesta av oss har ju dessutom flera namn. En annan sak.. Varför säger man grattis till folk som har namnsdag?! Vadå grattis?! Jag har levt länge nog att uppleva ytterligare en namnsdag...

Men det är inte därför jag skriver idag...

Jag ska snart ringa till familjen som har hand om min son för att se om dom är friskare idag och orkar med besök. Saknar ju min lille kille!!

Appropå ingenting... en här på jobbet hittade en rolig länk idag. (Ja det finns ju några såna på nätet).
En kille som har en något annorlunda "gåva". Han kan spela låtar genom att framställa pruttljud med händerna. Otroligt roligt!!
http://www.youtube.com/results?search_query=manualist&search_type=
Bara att välja vilken låt man känner för...

Någonting med ris...

... visade sig vara smarrig korvstroganoff som jag hade fryst in vid ett  tillfälle. Visste inte riktigt vad det var först.. hehe Så kan det vara ibland.
Det blev inget påhälsande hos sonen idag. Fick höra att hela familjen var sjuka och trötta efter en lång natt så det var bäst att låta dom få vila när det går. Jag kommer ju snart att få träffa honom ändå väldigt mycket så det går ju bra när man vet om det. Jag ska se hur läget ser ut i morgon. Håller mina tummar att dom frisknat till en del så man ev. kan göra en visit. Jag hade ju hoppats få ta lite nya bilder på Krille och postat här men det får bli nästa gång.

Det har vart ganska segt på jobbet idag. Inte så mycket att göra och tiden har inte gått så fort som den gjort ganska nyligen. Men visst känns det allt mer i en nu att man snart ska gå på pappaledighet. Weee. Jag och Kristian liksom.. Kommer att bli en spännande period och jag ser verkligen fram emot den.

Fortfarande väldigt tyst från mamman till soc.förvaltningen tydligen. GRRR!! Har inte hört nåt alls.
Hur länge ska man behöva vänta?? *Djup suck*

När peak'ar man...

...fadersgestalten? Låt säga att man är ensamstående pappa till ett barn. Det är det enda barnet och det kommer heller inte att bli fler. När når man toppen på att vara pappa? Kan man mäta det? Till en början kommer ju barnet att behöva väldigt mycket mer uppmärksamhet från fadern än efter flera år. Däremot kommer ju pappan att samla på sig mer och mer erfarenhet om att vara pappa. Så när är man mest pappa?
Knappast när man blir såpass gammal & senil att man knapt kommer ihåg ens barn. Så när?!

Flummigt?! Såklart! Denna tanke slog mig i morse kl 04:35, kunde inte sova igen. Och detta har INGET med mig att göra. Vem vet om det kommer mer tassande små fötter i framtiden?! Livet är fullt av överraskningar vilket är spännande.

Snart slut på lunchen - har fortfarande inte fått höra nåt om att mamman har hört av sig.. Tiden väntar ju inte på nån. Varför ska det behöva ta sån tiiiiiid?!

En sport med supermän...

...vore väl ganska ballt! Eller?!
Kom ialla fall på att man skulle kunna få backhoppning betydligt mer intressant om alla tävlande hade på sig stålmans-dräkt med mantel och hela kitet. Dessutom istället för att hålla sina händer efter sidan, hålla dem rakt fram. Sådär som stålmannen håller dem när han flyger. Ev en för bröstet och den andra rakt fram.

Skulel kunna se väldigt coolt ut. En faligare variant såklart om skidorna stannade i slutet på banan men kanske inte så bra för hoppare som vill hoppa fler än en gång.

Men det är inte därför jag skriver här. Nej jag ska hälsa på Kristian idag igen. Weee!! Längtar som bara den att få krama om honom och dofta på honom. Ja det är min son och ingen annan man. (Kanske ska vara tydlig med såna detaljer?!)

Flytten gick bra! Fick ett stort hjälphandtag av Marie & hennes pappa. Både med bil & släp samt bära grejer. Det blir till att bjuda på en rejäl middag som tack för den insatsen. Kanske en trevlig 3-rätters?! Kul med matlagning ju.

Har fortfarande inte fått nåt besked om när mamman kan komma på mötet för att få ensam vårdnad klar. Håller tummarna att det inte blir nåt tjafs! Det finns mycket annat att oroa sig för ändå. Men det kopplar man ju bort när man träffar underbara Kristian. Då är det bara han som gäller, inget annat får nån speciell betydelse. Svårt att förklara.

Tills nästa gång... Simma lugnt!

Ett skepp kommer lastat...

...med flyttkartoner - vad annars? Ska ju flytta på söndag. Lovely!
Annars finns inte mycekt att berätta just nu. Det är fortfarande tomt på jobb i vår inkorg. Snart är det dags för kalorier. hehe Det är fredagsmys på jobbet med ett enormt godishav att vräka i sig gottigheter från. MUMMA!

Vad kan man säga? 2563 kalorier kan inte ha fel - bakelser är gott! :)

Fredag, fredag - vad vore veckorna utan dig?

Han hette någonting...

...som jag såklart inte minns just nu. Jag är urusel på namn. Har ju fullt upp att minnas mitt eget!!
Trevlig verkade han ialla fall.. Vem?! Jo en kille här påjobbet som ska ta över för mig när jag går på pappaledighet.

Hade mötet med soc.förvaltningen igår och det gick bra. Det planerades ett schema hur varje dag skulle se ut och ja, det blir att jag jobbar sista dagen den 15:e feb. Pratade med chefen under frukosten idag. Förhoppningsvis finns det tid för mig att kunna jobba lite de kortare inskolningsdagarna så det underlättar för jobbet.

Idag är det fredag. Allt känns så bra nu när man fått mer klarhet i allt. Dessutom fick jag precis veta att mamman har hört av sig till föräldrarätten.. Weee! ÄNTLIGEN!
Tyvärr kunde hon inte träffas nu på tisdag utan jag skulel få en ny tid nästa vecka.. Vi får se.

Inget att göra på jobbet just nu.. Vi har tömt inkorgen på jobb...

RSS 2.0