Hade lite smygisfirande...

...av lillprinsen idag! I morgon fyller nämligen Kristian 3 år! Det är sjukt va fort tiden går, och kul - ja det har vi verkligen haft!

Kristians mormor & morfar samt morbror med flickvännen J hälsade på och hade paket med sig. Kristian sken upp som en liten sol och drog med sig sin morbror in i sitt lekrum och tömde sin klosslåda med maximalt tömningsläge - nämligen helt upp och ner. Klossarna for mot golvet med ett brak! Sen byggdes det torn tillsammans med morbror P.

Det blev tårta. Kristian kunde bara tänka sig en slags tårta, nämligen en chokladtårta så självklart gjorde vi en sån. Vi protesterade inte alls för vi vet hur sjukt god den där tårtan är. Vi sjöng för Kristian och han fick blåsa ut dom där tre ljusen. Ja dom brann efter varje blåsförsök så på den tredje gången fick jag hjälpa till lite.. hehe Ingen skada i det va?! :)

Kristian fick många fina saker men jag tror nog att det var den där sopbilen som morbror P hade med sig som var absolut roligast just då! Efter ett litet ritch och det med minimal insyn över vad som gömde sig bakom presentpappret sjöng Kristian ut "-EN SOPBIL!" (Eller bopbil som det ju låter som när han säger det). Ja det hade han full koll på minsann. Ivrigt revs paketet upp innan han kunde kasta sig över sopbilen och fylla den med skräp. hehe

 Igår hade jag och älskade Marie en riktig super-gourmet-afton. Vi hade handlat på oss goda ostar, parmesan i chili-&-balsam-marinad, marinerade kronärtskockor, vitlöksölkorv, några andra fina salamisar, oliver, kantarellmackor mm mm. M.A.O. SUPERGOTT! Det röda vinet till var lite pricken över i:t även om det var lite i det tunnaste laget. Men ändå!



Det var verkligen supermysigt, och gott! Vi bestämde oss för att ha just sådana gourmet-kvällar mycket oftare! Det är vi värda!!

I morgon är det Kristians 3-årsdag. WOW! Vi har köpt glass som han ska få ta med sig till dagis och bjuda vännerna. Just på samma sätt som han i onsdags fick ta med sig glass och bjuda samma vänner för att han hade blivit storebror. Det var väldigt uppskattat tydligen. Kristian var såå stolt tydligen.. KUL!

Bifogar lite bilder från senaste tiden.



- En nöjd Oliver , ja han kommer nog att heta Oliver -



- två förälskade småfåglar i busken utanför ett fönster -



- mumma!! -



- badkruka?? -



Peace!

(publicerat av Rickard)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0